معرفی کتاب او اثر میثم امیری کتابعمومیسایردفاع مقدس او میثم امیری و 1 نفر دیگر 4.4 5 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 5 خواهم خواند 10 ناشر خط مقدم شابک 9786227510805 تعداد صفحات 276 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب او، نویسنده میثم امیری. بریدۀ کتابهای مرتبط به او فاطمه 1404/2/29 او میثم امیری 4.4 3 صفحۀ 86 0 1 مهدیه طالبی 1404/4/4 او میثم امیری 4.4 3 صفحۀ 174 به تعبیر حاجی،اسرائیل ارتشی است که برای خودش ملت ساخته. 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه 1404/3/12 به نام خدا عماد مغنیه را همیشه دوست داشتم. از وقتی یادم هست. از دور معلوم بود باید دوستش داشته باشم. رفیق سید، دوست حاجی، کسی که خون به دل خونخوارها کرده. از خودش چیز زیادی نمیدانستم ولی همین گراها کافی بود که دوستش داشته باشم. بعدتر یادم نیست از کجا فهمیدم آهنگ موردعلاقهاش غوغای ستارگان بوده. فهمیدم نه بابا، این شخصیت خیلی بیشتر از اینها جزئیات دارد برای دوستداشتن. بعد هی بیشتر و بیشتر ازش خواندم. هرجا میشد، هرچیز دستم میرسید. دیگر یک جوری شد که فکر کردم اگر روزی دوتا پسر میداشتم، بعد از اولی که علی میبود، اسم دومی را حتماً باید عماد میگذاشتم. همهٔ اینها را گفتم که بگویم امسال که فهمیدم این کتاب درآمده و چند نفری ازش تعریف کردهاند مصمم بودم برای خریدنش. بلافاصله هم شروعش کردم. نویسنده قلم گیرایی دارد. لحن کتاب هم روان است. جملهها کوتاهاند و راحت سُر میخورید روی کلمهها. ازآنجاکه مستند-رمان هم هست، حظ میبرید از اینکه بعد از هر صفحه عماد مغنیه برایتان بیشتر جان میگیرد، زندهتر میشود. این لطفی است که روایت به آدم میکند. شیوهٔ روایت هم جالب است. دلیلی برای نخواندن کتاب وجود ندارد. چیز جالبی که بعد از چند صفحه عادتتان میشود، این است که دیگر «او» را ضمیری نبینید که جانشین اسم شده. ربطش ندهید به اسمی در جملهٔ قبلی. یاد میگیرید «او» اینجا اسم خاص است، برای عزیزی که حاج قاسم هم گفته بود نمیدانم چه کلمهای برایش انتخاب کنم. 0 2 امیرحسین ملکی 1404/2/26 به نام خدای او نوشتن دربارۀ کسی مثل او سخت است اویی که، حتی پس از شهادتش، اطلاعات زیادی دربارهاش نیست و چه بسا حالاحالاها نباید باشد همانهایی هم که هست در هالهای از ابهام تعریف شدهاند نویسنده محترم روایتهایی که دربارۀ او در طی این سالها بیان شده را پردازش کرده و در هر فصل از زبان یک راوی برایمان تعریف میکند. پس حواستان باشد که این کتاب رمان، به معنای آکادمیک، آن نیست! نکتۀ جالب این است که نویسنده توانسته ابهامی که دربارۀ او و کارهایش وجود دارد را در خدمت داستان بیاورد؛ که حتی در اسم و طرح جلد هم بازتاب داشته است. خلاصه کنم؛ اگر او را نمیشناسید، از خواندن کتاب لذت میبرید اگر هم او را میشناسید، اطلاعات جدید و دندانگیری نصیبتان نمیکند؛ لکن همین خواندن دوبارۀ زندگی او شیرینی خودش را دارد. 0 4 معصومه آوا 1404/3/31 کل این داستان مانند نامش است "او" همینقدر مبهم نه راویان مشخص هستند نه روایت کامل چون خودِ او همینقدر مبهم و در خفا زیسته بود. تمام کارها و عملیات ها و ضرباتی که به دشمن وارد کرده و ما در این کتاب میخوانیم شاید نصفِ نصفِ خدماتی باشد که او در راه مقاومت انجام داده است. کتاب شامل چندین روایت از شهید عماد مغنیه (حاج رضوان) است. بعضی از روایت ها پیچیده و بعضی غیر قابل باور است. بزرگیِ شهید عماد و کارهای خارقالعاده و روحیهی بی مانندش و در کنار همه اینها قلم آقای میثم امیری و شور و شوقی که با ادبیات به کلمات بخشیدند، این کتاب را برای من تبدیل به یک اثر ماندگار کرد. به هیچ عنوان از دستش ندهید 1 6