معرفی کتاب او اثر میثم امیری کتابعمومیسایردفاع مقدس او میثم امیری و 1 نفر دیگر 3.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 1 خواهم خواند 2 ناشر خط مقدم شابک 9786227510805 تعداد صفحات 276 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب او، نویسنده میثم امیری. بریدۀ کتابهای مرتبط به او فاطمه 1404/2/29 او میثم امیری 3.5 1 صفحۀ 86 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین امیرحسین ملکی 1404/2/26 به نام خدای او نوشتن دربارۀ کسی مثل او سخت است اویی که، حتی پس از شهادتش، اطلاعات زیادی دربارهاش نیست و چه بسا حالاحالاها نباید باشد همانهایی هم که هست در هالهای از ابهام تعریف شدهاند نویسنده محترم روایتهایی که دربارۀ او در طی این سالها بیان شده را پردازش کرده و در هر فصل از زبان یک راوی برایمان تعریف میکند. پس حواستان باشد که این کتاب رمان، به معنای آکادمیک، آن نیست! نکتۀ جالب این است که نویسنده توانسته ابهامی که دربارۀ او و کارهایش وجود دارد را در خدمت داستان بیاورد؛ که حتی در اسم و طرح جلد هم بازتاب داشته است. خلاصه کنم؛ اگر او را نمیشناسید، از خواندن کتاب لذت میبرید اگر هم او را میشناسید، اطلاعات جدید و دندانگیری نصیبتان نمیکند؛ لکن همین خواندن دوبارۀ زندگی او شیرینی خودش را دارد. 0 3