خواندهام گریه های مسیح مجید پورولی کلشتری 3.2 5 معیشت پرهیزکارانه: تقوا در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) 3.9 4 پایان مأموریت: زندگینامه داستانی رئیس جمهور شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی مصطفی رضایی 4.4 3 پزشک پرواز: خاطرات دکتر محمدتقی خرسندی آشتیانی محمدتقی خرسندی آشتیانی 3.6 3 خبرنگار دو دلاری حامد هادیان 3.1 13 شاگردپروری: تربیت شاگردان در سیره تربیتی اهل بیت (ع) محمدرضا عابدینی 4.6 2 دلقک و نارنج تلخ سیده عذرا موسوی 3.6 4 من، مادر مصطفی: دانشمند جوان شهید مصطفی احمدی روشن در خاطرات مادر و دیگران رحیم مخدومی 4.3 10 منهای فقر (برگرفته هایی از مجموعه آثار استاد علامه محمدرضا حکیمی) محمدرضا حکیمی 3.8 5 مگیل: رمان طنز محسن مطلق 3.6 4 عربیکا یامین پور 4.2 57 خاکسپاری دوم بانوی مرگ نیما اکبرخانی 4.3 40 تیک تاک زندگی: مهارت های مدیریت زمان در خانواده سعید خطیبی 4.0 2 سیزده سیدعلی میرصادقی 4.0 5 ناهید شهریار زمانی 3.8 0 شغل شریف... محمدعلی جعفری 3.2 1 رهنامه؛ علم و فناوری سید علی حسینی خامنهای 4.8 0 ناشنیده هایی درباره قدرت و شکوه زن در کلام امام و رهبری موسسه عصر بیان معنوی 4.2 28 لیلی نام تمام دختران زمین است عرفان نظرآهاری 3.9 16 هستی فرهاد حسن زاده 4.3 113