خواندهام در سینه ات نهنگی می تپد عرفان نظرآهاری 4.3 15 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 139 سه رنگ: غذانوشت های سفر ایتالیا منصور ضابطیان 4.3 35 جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 14 آبی ها سعید تشکری 4.1 10 گریه های مسیح مجید پورولی کلشتری 3.3 9 معیشت پرهیزکارانه: تقوا در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) 4.1 5 پایان مأموریت: زندگینامه داستانی رئیس جمهور شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی مصطفی رضایی 4.4 4 پزشک پرواز: خاطرات دکتر محمدتقی خرسندی آشتیانی محمدتقی خرسندی آشتیانی 3.6 3 خبرنگار دو دلاری حامد هادیان 3.3 13 شاگردپروری: تربیت شاگردان در سیره تربیتی اهل بیت (ع) محمدرضا عابدینی 4.6 2 دلقک و نارنج تلخ سیده عذرا موسوی 3.6 4 من، مادر مصطفی: دانشمند جوان شهید مصطفی احمدی روشن در خاطرات مادر و دیگران رحیم مخدومی 4.3 12 منهای فقر (برگرفته هایی از مجموعه آثار استاد علامه محمدرضا حکیمی) محمدرضا حکیمی 3.8 5 مگیل: رمان طنز محسن مطلق 3.4 5 عربیکا یامین پور 4.2 75 خاکسپاری دوم بانوی مرگ نیما اکبرخانی 4.2 58 تیک تاک زندگی: مهارت های مدیریت زمان در خانواده سعید خطیبی 4.0 2 سیزده سیدعلی میرصادقی 3.8 7 ناهید شهریار زمانی 3.2 1