خواندهام خبرنگار دو دلاری حامد هادیان 3.2 12 شاگردپروری: تربیت شاگردان در سیره تربیتی اهل بیت (ع) محمدرضا عابدینی 4.6 1 دلقک و نارنج تلخ سیده عذرا موسوی 3.6 4 من، مادر مصطفی: دانشمند جوان شهید مصطفی احمدی روشن در خاطرات مادر و دیگران رحیم مخدومی 4.3 9 منهای فقر (برگرفته هایی از مجموعه آثار استاد علامه محمدرضا حکیمی) محمدرضا حکیمی 3.8 5 مگیل: رمان طنز محسن مطلق 3.6 4 خاکسپاری دوم بانوی مرگ نیما اکبرخانی 4.4 11 تیک تاک زندگی: مهارت های مدیریت زمان در خانواده سعید خطیبی 4.0 2 سیزده سیدعلی میرصادقی 4.0 5 ناهید شهریار زمانی 3.8 0 شغل شریف... محمدعلی جعفری 3.2 1 رهنامه؛ علم و فناوری سید علی حسینی خامنهای 4.8 0 ناشنیده هایی درباره قدرت و شکوه زن در کلام امام و رهبری موسسه عصر بیان معنوی 4.2 26 لیلی نام تمام دختران زمین است عرفان نظرآهاری 3.9 13 هستی فرهاد حسن زاده 4.3 89 رشد علی صفایی حائری 4.5 100 به توان تشکیلات "تصاعد هندسی درفعالیت های فرهنگی انقلابی" سلمان هاشمیان آدریانی 4.6 3 آبی نفتی مهدی نورمحمدزاده 4.2 3 از دیار حبیب سیدمهدی شجاعی 4.2 42 خدا کند تو بیایی سیدمهدی شجاعی 3.6 5