مگیل: رمان طنز عمومیفلسفهاسلامی مگیل: رمان طنز محسن مطلق 3.4 5 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 11 خواهم خواند 4 خرید از کتابفروشیها ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9789645068729 تعداد صفحات 88 تاریخ انتشار 1396/8/1 توضیحات کتاب مگیل: رمان طنز، نویسنده محسن مطلق. یادداشت ها محبوبترین جدید ترین رضایی 1401/4/14 از سری کتاب های طنز دفاع مقدسه که سطح متوسطی داشت، نسبت به سایر کتب این حوزه یه مقدار نا شناخته تره ولی تقریبا هم لوِل با این کتاب هاست. در مجموع معمولی بود. 0 10 سید محمد بهروزنژاد 1401/10/18 سالها پیش کتاب را خواندم اما هنوز سوژه نابش ته ذهنم هست : «مجروحی که نه می بیند و نه می شنود ، کنار خودش قاطری را پیدا می کند و برای برگشتن به پشت جبهه مجبور است به او اعتماد کند .» این وضعیت در عین ناراحت کننده بودن یک وجه طنزی هم دارد . این کتاب بیشتر روی طنزش تمرکز کرده . یادم می آید خنده دار بود و جذاب . کوتاه هم هست و سریع خوانده می شود . البته بیشتر به نوجوانان توصیه می شود. خودم دوران دبستان خواندمش . 0 22 سید محمد حسین موسوی 1403/6/14 طنز بود ولی بهش اب بستن 0 0