معرفی کتاب سیزده اثر سیدعلی میرصادقی سیزده سیدعلی میرصادقی و 1 نفر دیگر 3.8 9 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 5 خواندهام 38 خواهم خواند 6 خرید از کتابفروشیها ناشر بارسا شابک 9786009421152 تعداد صفحات 264 تاریخ انتشار 1399/9/5 توضیحات کتاب سیزده، تصویرگر سحرسادات میرحسینی. داستان کوتاه ادبیات داستانی مجموعه داستان بریدۀ کتابهای مرتبط به سیزده فاطمه فلاحیان 1402/4/29 سیزده سیدعلی میرصادقی 3.8 4 صفحۀ 127 کسی که دائما مشغول سرشماری و رسیدگی به انبار دیگران است، وقتی برای شمارش اموال خویش ندارد. 0 7 reyhane panahi 1403/4/2 سیزده سیدعلی میرصادقی 3.8 4 صفحۀ 114 عدد سیزده در کتاب التفهیم ابوریحان بیرونی به معنی(سعد) و به معنی خوشبختی تعریف شده است. یک انسان عاقل، نحسی را به اعداد نسبت نمیدهد، نحسی نشات گرفته از اذهان ضعیف است.. 0 11 لیستهای مرتبط به سیزده حانیه سامانی✨ 1403/1/15 کتابخانه کوچک من:)) 🍂 ☕️ 30 کتاب البته دو سه تا از کتاب هام رو نتونستم وارد لیست کنم.. 0 9 یادداشتها محبوبترین جدیدترین امیررضا 1403/1/20 سیزده همونطور که از اسمش پیداست، میخواد به مخاطبش بگه که یه سری افکار و عقاید اشتباه تو زندگی هممونه، از خرافات تا تله ها و خطرات ذهنی که باعث میشه تو زندگی هامون به مشکل بر بخوریم. سید تو این رمان تخیلی که بیشتر مناسب سن نوجووناست سعی کرده این اشتباهات رو بهمون یاد آوری کنه و با کلی جمله های قصار که از زبان پیردانا و باقی شخصیت ها میشنویم بهمون کمک کنه که یه سر و شکل خوبی بگیریم و به قول معروف تو همون جوونی، مثل یه پیر خردمند باشیم. ما با شخصیت اصلی داستان که اسمش علی همراه میشیم و تو یه شهر تخیلی کلی اتفاق رو پشت سر میزاریم و درس های خوب زیادی میگیریم. نقص هایی تو کتاب حس میشه، برای مثال ویراستار باید بیشتر از این ها زحمت بکشه برای این کتاب. یه جاهایی هم دیگه زیادی داشت سخنرانی میکرد که برای من کمی ناخوشایند بود و حتی پارو فراتر میزاشت و میگفت این کارو کن اون کارو نه. این نسخه پیچی رو هم خوش نداشتم. با اینحال تو ۲۱ سالگی بهم کمک زیادی کرد و مطمئنم تو نوجوونی به مراتب بیشتر میتونست تاثیر گذار باشه. هدیه خوبی برای نوجوون ها میتونه باشه. 0 4 yaghoob samsami 1403/8/14 کتاب انگیزشی خوبی در قالب داستان درباره شکرگذاری از داشته ها و غر نزدن و تلاش برای رسیدن به اهداف. نثر و موضوع برای نوجوانان عالیه. روند داستان به خوبی پیش میره و خسته کننده نیست. فقط تو قسمت هایی که پیر شروع به توضیح نیکنه نثر سنگینی پیدا میکنه. 0 0 علیرضا قربانی 1403/9/7 کتاب فوق العاده ای بود و درسته ابتدای داستان مقداری کسل کننده بود ولی اصل داستان خیلی جذاب و گیرا مطرح شده بود و نکات و پندهای استاد عاااالی بودن 0 0 نیما نیکنام 1403/10/25 موقعی که اومدم این کتاب بخونم انتظار داشتم بگه که مثلا به زودی پولدار میشی یا ....ولی نویسنده به خوبی عوارض غر زدن زیاد و به قول خودمون ناشکر بودن توضیح داد و به دوازده مورد کاربردی تو زندگی اشاره کرده خودم به شخصه با کتاب ارتباط برقرار کردم و نویسنده به خوبی شخصیت سازی ،دست به قلم نسبتا روان ،داستان مناسبی داشت ولی به نظرم آخرای کتاب بهتر میتونست عمل کن 0 0