خواندهام دی دی دیر کن: برای پیش دبستانی ها و سال های اول و دوم تونی گراس 3.2 1 شناسنامه شهید عماد مغنیه مهدی قربانی 3.5 1 گزیده شعر م. موید فاطمه سالاروند 0.0 0 نفرین جغد الهام فلاح 3.1 2 پرسش های دخترانه: هرچه دوست دارید درباره بلوغ بپرسید دارسی جانستون 3.7 2 داروی شگفت انگیز جورج فرزانه کریمی 3.8 11 سایان و هزار و یک گلین بالا حسین قربان زاده خیاوی 5.0 1 من پروین اعتصامی هستم: بانوی شعر فارسی پرویز امینی 4.1 9 من محمدتقی بهجت هستم؛ العبد پرویز امینی 3.7 12 بال هایت را کجا جا گذاشتی؟ عرفان نظرآهاری 4.2 6 اسرار طبیعت آنجلا ویکلز 3.5 0 مثل هیچ کس سپیده خلیلی 3.9 10 شاهرخ، حر انقلاب اسلامی: زندگینامه و خاطرات شهید شاهرخ ضرغام گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 31 بابی بی باک تونی گراس 5.0 1 یانگون گی دولیل 3.8 16 شادی های دخترانه: چگونه شادی را تبدیل به یک عادت کنم؟ جودیت وودبرن 4.5 2 مجموعه قصه های عروس دریا مینو کریم زاده 3.0 1 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 155 محمدجواد و شمشیر ایلیا فاطمه مسعودی 4.3 25 تکه هایی که من شدند رنه واتسون 3.2 5