معرفی کتاب شناسنامه شهید عماد مغنیه اثر مهدی قربانی شناسنامه شهید عماد مغنیه مهدی قربانی 3.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 1 ناشر کتابک شابک 9786226745529 تعداد صفحات 16 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب شناسنامه شهید عماد مغنیه، نویسنده مهدی قربانی. لیستهای مرتبط به شناسنامه شهید عماد مغنیه زهرا قربانی قِلِجلو 1403/4/4 برای قدسغزه آزادی✊🏻🇵🇸(در تکمیل لیست کمک کنید) 16 کتاب ان شا الله در قدس نماز می خوانیم✌🏻🇵🇸 اما در اینجا با کتاب هایی آشنا می شوید که فلسطین و فلسطینی ها 🇵🇸و آن به ظاهر یهودی های آواره ی سراسر دنیا 🌍که با اشغال فلسطین اسم خودشان را اسرائیلی و اسم آن مکان مقدس 🕌 را اسرائیل گذاشته اند. رژیم کثیف و جعلی صهیونیستی🕎🚫 پ.ن: کتاب ها با محوریت مقاومت است و بعضی ها پیرامون جنگ سی و ۳ روزه 2 13 محمدصادق سورتیجی 1403/11/4 مجموعه شناسنامه شهدا 10 کتاب برای آشنایی اجمالی با سبک زندگی و ویژگی های شخصیتی شهیدان متفاوت می تونید از این مجموعه استفاده کنید چندتا از ویژگیهای این مجموعه : یه کار فرهنگی نو و جذاب یه هدیهی با ارزش و کمقیمت مناسب برای رویداد های فرهنگی یه مشوق و معرف خوب شهدا برای نوجوانان ایـن کتــاب هایی هاسـت کـه تــا الان خونــــدم با اینکه از این مجموعه تعداد خیلی بیشتر وجود داره 0 2 محمدمهدی جمشیدی بورخانی 1403/11/6 مجموعه شناسنامه شهدا 53 کتاب ✔برای آشنایی اجمالی با سبک زندگی و ویژگی های شخصیتی شهیدان متعدد میتوانید از این مجموعه استفاده نمایید. ✅چند مورد از ویژگی های این مجموعه : _ یک کار فرهنگی نو و جذاب _ یک هدیهی ارزنده با قیمت مناسب _ مناسب برای رویداد های فرهنگی و انقلابی و مذهبی _ یک مشوق و معرف بسیار عالی شهدا _ مناسب برای تمام رده های سنی از رده سنی نوجوانان تا بزرگسالان محمّدمهدی جمشیدی بورخانی @Mahdi_Borkhani 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدصادق سورتیجی 1403/11/5 امروز غزه و لبنان نقاط تولید اضطراب دائمی برای اسرائیل است ! و هر موشکی که از فلسطین شلیک میشود میتوان اثرانگشت عماد مغنیه را در آن دید. او با وجود اینکه عملیاتهای موفقیت آمیزی انجام داده بود هیچگاه نگفت این کار را من کرده ام یک مرتبه که در جنوب لبنان جلسه برگزار کرده بودیم هرچند همه نام او را میدانستند اما او را نمی شناختند. یک بار یکی از اعضا اعتراض کرد و گفت: «تو که هستی که هر روز به این جلسه میآیی و میروی؟ باید ظرف ها را هم بشویی او قبول کرد و آن کار را انجام داد بعدها فهمیدند که او حاج رضوان است. 0 2