تکه هایی که من شدند نوجوانداستانیواقعگرا تکه هایی که من شدند رنه واتسون و 2 نفر دیگر 2.8 10 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 20 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786004629089 تعداد صفحات 264 تاریخ انتشار 1400/3/11 توضیحات کتاب تکه هایی که من شدند، مترجم شروین جوانبخت. بریدۀ کتابهای مرتبط به تکه هایی که من شدند محتشم تکه هایی که من شدند رنه واتسون 2.8 5 صفحۀ 17 ما هم جواب دعای یک نفریم و هم رویای برآورده نشده ی دیگری! 1 44 حلما آقاسی تکه هایی که من شدند رنه واتسون 2.8 5 صفحۀ 127 همیشه طوری نگاهم میکند که انگار بر تک تک کلماتم تمرکز کرده و تمام حرف هایم را به دقت گوش میکند. دقتش هم بالاست، همیشه متوجه حال من میشود و حالم را میپرسد. میگویم:«تو دوست خوبی هستی. این خودش یه استعداده» 0 3 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین هانیه 1401/4/12 بهنظرم بهدرد جهاناولیها میخوره. 1 4 محسن محمودی 1402/8/8 نظر خاصی درمورد کتاب ندارم. کتاب تو سال ۲۰۱۷ نوشته شده و من متاسفانه نژادپرستیِ اون دوران رو یادم نیست و نمیتونم قضاوتی بکنم. اگر بخوام با شرایط امروز مقایسه کنم، کارکتر اصلی داستان بیشتر اتفاق های ناگوار زندگیش رو ربط میداد به سیاه بودن پوستش. جدای از این، روند داستانی که درمورد چاق بودن و پول کم کارکتر توی کتاب اورده شده بود معمولی بود. البته هم درمورد نژادپرستی آدم ها و هم درمورد فقرش و هم درمورد اضافه وزنش، لحظه های جالبی هم توی کتاب بود اما در کل کتابی معمولی بود. 0 16 حلما آقاسی 1403/7/18 شروع کردن این کتاب برای من تبدیل به رنجی عظیم و اعصاب خردکن شده بود. بارها و بارها کتاب را باز کردم و بعد از خواندن چند فصل آغازین کتاب، کنارش گذاشتم. تا اینکه چند روز پیش دوباره در میان کتابخانه ام پیدایش کردم و تصمیم گرفتم این بار تا آخر کتاب را بخوانم. کتاب «تکه هایی که من شدند» داستان مشکلات و شادی های جید که نوجوانی سیاه پوست است را روایت میکند؛ او در تلاش است تا با دنیایی که انگار قصد شکست دادن او را دارد،مبارزه کند. جید فکر میکند زندگی اش از صد ها تکه ساخته شده اند که با هم در تضاد هستند. رنه واتسون در این کتاب به خوبی دغدغه های یک دختر نوجوان سیاه پوست را بیان است. مجموعه ای از تلاش ها، امید ها، رفاقت ها، ناعدالتی ها و نگاه های نژاد پرستانه، تکه های به هم دوخته ای که بارها جدا میشوند و دوباره به هم وصل میشوند. این کتاب، کتابی نیست که تنها درباره سیاه پوست های فقیر نوشته شده باشد. نویسنده کتاب به اقشار متفاوت جامعه اشاره میکرد و ما هم شاهد خواندن وضعیت سیاه پوست ها و سفید پوست های پولدار بودیم، هم شاهد وضعیت سیاه پوست های فقیر و سفید پوست های فقیر؛ گذاشتن این چهار قشر در کنار هم، کار بسیار دشوار و در عین حال برای خواننده جذاب و شوق آور است. کتاب، نه تنها که به شروع نه چندان دل چسبش می ارزید، که از نظرم ارزش چندین و چند بار خواندن را دارد، چون بسیاری از نکاتش را با نگاهی مختص کتابی رمان نمیتوانی پیدا کنی! 0 1 قدسیه پائینی 1403/1/5 داستان درباره زندگی دختران جوان سیاه پوست و انواع معضلاتی است که انها در جامعه سفید پوست با آن درگیر هستند. انواع تبعیض ها و تحقیرها و تلاش های چند برابری آن ها برای عبور از موانع اجتماعی در این کتاب آمده است. البته در کتاب با نگاهی منصفانه درباره رفتارهای مختلف سفید پوستان صحبت شده است. سفید پوستانی که نگاه نژادپرستانه ندارند و گروهی دیگر که چنین نگاهی را دارند. نقطه ثقل اصلی کتاب به مشکلات هویتی زنان جوان سیاه پوست می پردازد که به شکلی عمیق وجود دارد و به دنبال حل این مسئله در جامعه هستند. 0 2 سیده زهرا رضایی 1402/3/18 🌱| تکههایی که من شدند کتابِ "تکههایی که من شدند" داستانِ دختر نوجوانِ سیاه پوستی به نام جید، هست که با مادرش در محله پورتلند شمالی زندگی میکند و بورسیهی بهترین مدرسهی خصوصی پورتلند میشود که اکثر دانشآموزانش ثروتمند و سفید پوستاند. رنه واتسون در این کتاب به خوبی دغدغههای یک دختر نوجوان سیاه پوست را بیان کرده، مجموعهایی از تلاشها و امیدها، رفاقتها، ناعدالتیها، تبعیضها و نگاههای نژاد پرستانه، تکههای به هم دوختهایی که بارها جدا میشوند و دوباره به هم وصل میشوند. ترجمه کتاب روان و شیواست طوری که با خواندنش به راحتی تصویرسازی ذهنی انجام میشود. یکسری اعتقاداتشان با عقاید ما همخوانی نداشت ولی درکل از خواندنش راضی ام و از آن دست کتابهاییست که به دیگران پیشنهاد میکنم بخوانند:) و در آخر به کتاب نمره 8.5 از 10 رو میدهم 🌿 ❤ زهرا سادات" 0 3