پرویز امینی پرویز امینی پدیدآور دنبال کردن 4 دنبال کننده دنبال کردن پرویز امینی متولد سال 1343، جامعه شناس سیاسی، استاد یار دانشکده علوم انسانی، گروه آموزشی علوم سیاسی و مطالعات انقلاب اسلامی دانشگاه شاهد می باشد. همۀ کتابها من محمدتقی بهجت هستم؛ العبد پرویز امینی 3.8 10 من مصطفی چمران هستم؛ مرد روزهای سخت پرویز امینی 4.0 9 من پروین اعتصامی هستم: بانوی شعر فارسی پرویز امینی 4.1 9 من سهراب سپهری هستم: اتاق آبی پرویز امینی 3.0 5 من سیدعلی اکبر صنعتی هستم: مردی از جنس مس و خاک پرویز امینی 4.4 5 من علی حاتمی هستم؛ شاعر سینما پرویز امینی 4.2 5 من عباس کیارستمی هستم: گندم زارهای من پرویز امینی 2.6 4 من سید جلال آل احمد هستم پرویز امینی 3.9 5 من علی شریعتی هستم؛ مردی از کویر پرویز امینی 3.4 6 من طاهره صفارزاده هستم: کودک قرن پرویز امینی 3.0 2 قصه عاشورا پرویز امینی 4.8 1 خر برفت و خر برفت پرویز امینی 4.5 0