خواندهام بررسی تاریخی صلح های پیامبر (ص) حامد منتظری مقدم 3.5 1 تاملی در مناسبات اندیشه و دانش محمدرضا فلاح شیروانی 2.8 1 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون: "من" به قدرت رسید: از رنسانس نا روشن گری خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.3 5 حیات معرفتی مسلمان مسئول حمید آقانوری 4.0 0 تقریری تفصیلی از پنج رویکرد مادر در مکتب امام حمید آقانوری 3.0 1 آخرین روز یک محکوم به همراه کلود بی نوا ویکتور هوگو 3.9 74 طبقه بندی هدفهای پرورشی (کتاب اول): حوزه شناختی ماکس دی. انگهارت 0.0 0 بختک: کتاب مهر 2 محمد کاظم مزینانی 0.0 0 بی تابی آرزوها فاطمه نفری 3.6 7 بی خیال: زندگینامه و خاطرات شهید علی حیدری گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 6 گلستان در آتش ابراهیم حسن بیگی 3.0 0 مصطفی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.1 5 زندگی مطلوب طلبه محمدرضا فلاح شیروانی 4.7 1 مجله مدام: کتاب جمعی از نویسندگان 3.8 19 داستان رویان: تاریخ شفاهی دکتر سعید کاظمی آشتیانی در پژوهشگاه رویان محمدعلی زمانیان 4.2 42 تاملی در فلسفه تاریخ عقل نصراله حکمت 4.0 1 فقر احمق می کند سندهیل مولایناتهان 3.8 27 آن چهارده روز؛ روایت چهارده رخداد ویژه زندگی امیرالمومنین علیه السلام از زبان خود امیرالمومنین (ع) یاسر امینیان 4.4 13 هفت روایت خصوصی از زندگی سید موسی صدر حبیبه جعفریان 4.0 86 زیارت عاشورا (اتحاد روحانی با امام حسین "ع") اصغر طاهرزاده 4.2 5