خواهم خواند آدمی: یک تاریخ نویدبخش روتخر برخمان 4.4 8 گذشته ی رازآمیز دانا تارت 3.8 4 ما یوگنی ایوانویچ زامیاتین 4.2 18 جز از کل پیمان خاکسار 4.1 185 یادداشت های برادران کارامازوف شاهپور عظیمی 5.0 0 آنا کارنینا لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.4 50 آنا کارنینا لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.3 52 گورستان کتاب های فراموش شده؛ هزارتوی ارواح (بخش دوم) کارلوس روئیس ثافون 4.5 6 گورستان کتاب های فراموش شده؛ هزارتوی ارواح (بخش اول) کارلوس روئیس ثافون 4.4 2 گورستان کتاب های فراموش شده؛ بازی فرشته کارلوس روئیس ثافون 4.4 9 گورستان کتاب های فراموش شده؛ زندانی آسمان کارلوس روئیس ثافون 3.9 6 گورستان کتاب های فراموش شده؛ سایه ی باد کارلوس روئیس ثافون 4.4 71 شهر و دیوارهای نامطمئنش هاروکی موراکامی 4.5 5