خواندهام هوا را از من بگیر، خنده ات را نه!: گزینه شعرهای عاشقانه پابلو نرودا 3.4 5 در وادی درد جولیان بارنز 3.6 10 ماهیان خاکزی: مجموعه شعر رضا جمالی حاجیانی 4.7 2 چهل نامه به همسرم نادر ابراهیمی 4.2 95 مرثیه برای درختی که به پهلو افتاده است غلامرضا بروسان 4.2 1 با موش ها سیدمهدی موسوی 3.8 1 آقای هیچ کس حامد ابراهیم پور 4.5 0 رقصیدن با چند جذامی چاق آرش سیفی 3.5 1 اضطراب جایگاه اجتماعی آلن دوباتن 3.8 31 آواز آن پرنده غمگین فریدون مشیری 3.0 1 عکاسی، بالون سواری، عشق و اندوه جولیان بارنز 3.8 41 غرق شدن در آکواریوم سیدمهدی موسوی 3.2 0 انقراض پلنگ ایرانی با افزایش بی رویه ی تعداد گوسفندان سیدمهدی موسوی 3.3 1 دنیای این روزای من: گزیده ترانه های عاشقانه روزبه بمانی 4.6 1 حفره ها: مجموعه شعر گروس عبدالملکیان 3.8 8 سه گانه ی خاورمیانه: جنگ عشق تنهایی گروس عبدالملکیان 4.2 26 ترجمه الغارات؛ سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 180 طاهره، طاهره ی عزیزم: نامه های غلامحسین ساعدی به طاهره کوزه گرانی غلامحسین ساعدی 3.5 15 دشمن عزیز جین وبستر 4.0 77 Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing متیو پری 3.9 7