خواهم خواند پرورش نخبگان معنوی در مساجد علیرضا پناهیان 4.1 8 جنسیت و زبان قرآن مجید دهقان 4.5 2 به زبان مادری گریه می کنیم فابیو مورابیتو 3.7 29 بال هایت را کجا جا گذاشتی؟ عرفان نظرآهاری 4.2 8 او؛ تفسیر سوره مبارکه توحید موسسه جوانان آستان قدس رضوی 4.7 4 کتاب ایوب: منظومه آلام ایوب و محنتهای او از عهد عتیق قاسم هاشمی نژاد 4.5 10 در ستایش اتلاف وقت آلن لایتمن 3.4 22 روزه، دریچه ای به عالم معنا اصغر طاهرزاده 4.0 8 کافکا در کرانه هاروکی موراکامی 3.9 103 فلسفه کامو ریچارد کمبر 3.8 2 ده بچه زنگی آگاتا(میلر) کریستی 4.4 120 مده آ (تراژدی): همراه با تحلیل روان شناختی شخصیت مده آ اوریپید 4.3 30 باورم کن جی پی دلانی 3.9 5 فلسفه شر لارس اسوندسن 3.5 0 خاطرات سیلویا پلات فرانسیس مک کالو 4.6 4 در محضر آیت آلله بهجت محمدحسین رخشاد 5.0 0 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 222 پیش از آنکه بدانی: دلایل ناهشیار کارهایی که انجام می دهیم جان ا. بارج 3.5 0 ذکر مبارک: مصحف آموزشی تفسیر و مفاهیم قرآن کریم (سوره های احقاف تا ناس) حسین صدیقی 0.0 0 کمونیسم رفت، ما ماندیم و حتی خندیدیم اسلاونکا دراکولیچ 4.0 61