معرفی کتاب باورم کن اثر جی پی دلانی مترجم فرانک سالاری کتابنوجوانداستانیکارآگاهی باورم کن جی پی دلانی و 2 نفر دیگر 3.8 6 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 10 خواهم خواند 11 ناشر البرز شابک 9786009876297 تعداد صفحات 356 تاریخ انتشار 1398/7/14 توضیحات کتاب باورم کن، نویسنده جی پی دلانی. ادبیات آمریکا ادبیات داستانی ادبیات معاصر داستان تریلر داستان روانشناسانه داستان معمایی دهه 2010 میلادی لیستهای مرتبط به باورم کن نَجـ♡ـوآ 1401/9/14 جنایی، معمایی 3 کتاب بهترین کتابای جنایی📚 3 37 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاف میم زال 1401/2/31 برای مطالعه کتاب های ژانر معمایی-پلیسی از نویسنده های کمتر سرشناس معمولا باید ریسک کنید، یا داستان خیلی خوب در می آید یا خیلی بد و وقتتان هدر میرود. این کتاب، جز آن خیلی خوب هاست. با وجود اینکه میتوانم بگویم خوره این ژانر هستم ولی قصه این یکی برایم جدید بود، تا مدت ها فکر میکردم نویسنده اصلا چطور چنین ایده ای به ذهنش خطور کرده! قصه دختر جوان یتیمی که برای رسیدن به وضعیت بهتری از زندگی، سراغ بازیگری میرود البته نه از طور معمولش. معمایی شدن این قصه هم مثل قصه های معمول با قتل و این چیزهای روتین نیست. بازی طوری پیچ میخورد که تا لحظه آخر هم پیش بینی فرجام ماجرا تقریبا ممکن نیست. 1 9 زهرا رستاد 1402/6/15 🥲🥲روز به روز علاقم به رمان های معمایی بیشتر میشه کلر رایت ، در وضعیت بدی قرار دارد. او مجبور به مهاجرت شده، یک دانشجوی بازیگری در نیویورک است و گرین کارت نیز ندارد.. در این بین برای کسب درآمد تنها کاری که میتواند به دست بیاورد را قبول میکند: کاری غیرقانونی در یک دفتر حقوقی با عنوان، اثبات خیانت مردها به همسرانی که شکاک هستند.. این کار تا زمانی ادامه می یابد که همسر یکی از سوژه های کلر به قتل میرسد و همه چیز تغییر میکند به قولی، قانون بازی عوض میشود :)🔪🩸 ببشتر از معمایی بودن، بخش های روانشناختی و نمایش نامه کتاب توجهم و جلب کردن.! به ۳.۵ ستاره بسنده میکنم چون از همون ابتدا، قاتل و اتفاقات قابل پیش بینی بودند ولی روند کتاب و ماجراها جالب و هیجان آور بودند.. مطالعه کتاب و به افرادی که به آثار روانشناختی و جنایی علاقه دارند توصیه میکنم✔️ 6 34 نَجـ♡ـوآ 1401/10/18 خیلییییی دوسش داشتم ، فوق العاده ، غیر قابل پیش بینی ، هیجان انگیز ، موضوع جدید ، عالی بود اگ جنایی معمایی دوس داری از دستش نده 👌🏻📚 0 36 Sarina🧚♀️✨️ 1403/11/13 یکی از باحال ترین کتابایی بود که خوندم خیلی غیر قابل پیشبینی بود طوری که نمیتونستید حدس بزنید چی میشه در کل کتاب خفنی بود و پلات توئیستای زیادی داشت پیشنهاد میکنم 0 5