خواهم خواند به یاری خداوند توانا: خاطراتی از شهید سیدمجتبی نواب صفوی علی اکبری 4.4 6 مثل نهنگ نفس تازه می کنم معصومه امیرزاده 4.3 86 جنگ و رسانه: پیدایش نبردهای تکثیرشونده بن اولاخلین 0.0 0 شهاب دین زهرا باقری 4.5 46 من لایحضره المدیر: خودآموزی برای درمان بیماری های تشکیلاتی سیدعلی اصغر علوی 5.0 1 موقعیت آخرالزمانی شیعیان و چهار خط استراتژیک اسماعیل شفیعی سروستانی 4.0 1 انسان 250 ساله- حلقه سوم سید علی حسینی خامنهای 4.6 13 هوش هیجانی 3.7 1 دوباره فکر کن آدام گرانت 4.0 1 زن و بازیابی هویت حقیقی: گزیده بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی محسن کربلایی نظر 4.4 7 یحیی سیدحمیدرضا برقعی 4.7 10 بچه های فلسطین غسان کنفانی 3.5 2 از عشق گفتن ناتاشا لان 4.2 3 کتاب ازدواج: تاسیس حمید حبشی 4.2 13 تشریح و محاکمه در تاریخ آل محمد (ص) قاضی زنگه زوری 0.0 0 توحید مفضل محمد باقربن محمد تقی مجلسی 4.6 5 احتجاج علی اهل اللجاج احمدبن علی طبرسی 0.0 0 راه و رسم گوش دادن کیت مورفی 3.9 2 اندیشه ی مقاومت از منظر حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله العالی) سعید صلح میرزایی 2.5 1 انیس مطهر عالیه روحانی 0.0 0