خواهم خواند نگاهی به شاه عباس میلانی 3.7 3 خاکسپاری دوم بانوی مرگ نیما اکبرخانی 4.3 53 صلحی که همه ی صلح ها را بر باد داد: فروپاشی امپراتوری عثمانی و شکل گیری خاورمیانه ی معاصر دیوید فرامکین 4.4 33 حضرت سجاد (ع) محمدعلی جاودان 4.5 5 جانشین پیامبر محمدعلی جاودان 4.8 1 نگرش تاریخی به چپ فلسطین و اسرائیل ( استعمار رهایی ملی و مبارزه طبقاتی ) لئون ویستری خفسکی 2.5 1 هویت های مرگبار امین معلوف 3.0 2 به اجاقت قسم...: خاطرات آموزشی محمد بهمن بیگی 4.4 5 تاریخ فشردهی اتحاد شوروی شیلا فیتس پاتریک 4.1 4 اختراع قوم یهود شلومو زند 4.2 6 ما ایوب نبودیم فاطمه ستوده 4.0 49 عزرائیل: کهنه سرباز نیما اکبرخانی 4.2 77 مغالطه های پرکاربرد: 44 ترفند کثیف برای برنده شدن در بحث ها لیندا الدر 3.4 14 تجاوز به سبک یک جنتلمن: روایت هایی تکان دهنده از قربانیان تجاوز در جنگ بوسنی الهام بن عباس 3.8 5 آزارشان به مورچه هم نمی رسید اسلاونکا دراکولیچ 3.9 2 محاصره سارایوو: خاطرات کاوه ذاکری از جنگ بوسنی و هرزگوین کاوه ذاکری 3.4 4 در مکتب مصطفی: الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکل های مردمی جمال یزدانی 3.9 18 حزب الله سیده سمیه طباطبایی 5.0 2 صلح امام حسن: پرشکوه ترین نرمش قهرمانانه تاریخ راضی آل یاسین 4.6 15 تاریخ تحولات سیاسی ایران موسی فقیه حقانی 4.5 23