خواندهام معمای خیر و شر محمدحسن وکیلی 4.5 5 زمین ناله می کند: خاطرات محمود شیرافکن حسین شیردل 4.5 0 عیار تجربه محمدحسن وکیلی 4.7 8 تندتر از عقربه ها حرکت کن بهزاد دانشگر 4.6 60 المعیار و الموازنه (در برتری امیرالمومنین علی (ع)) محمدبن عبدالله اسکافی 5.0 1 بابا گوریو اونوره دو بالزاک 4.1 36 گوبسک رباخوار اونوره دو بالزاک 4.0 0 چرم ساغری اونوره دو بالزاک 3.7 7 برادران کارامازوف (جلد ۱) فیودور داستایفسکی 4.4 84 سیزده ساله ها: به یاد قاسم های خمینی کبیر هادی شیرازی 3.0 0 رفاقت به سبک تانک داود امیریان 4.1 23 جام جهانی در جوادیه داود امیریان 4.1 61 من در رقه بودم: خاطرات محمدالفاهم (ابو زکریا) عضو جدا شده داعش هادی یحمد 3.8 10 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 144 شنود مجموعه ی نویسندگان 4.4 27 مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا محمدرضا حدادپورجهرمی 3.8 95 تن تن و سندباد محمد میرکیانی 3.9 68 پسرک فلافل فروش؛ زندگینامه و خاطرات بسیجی مدافع حرم، طلبه شهید محمدهادی ذوالفقاری گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 51 مربع های قرمز: خاطرات شفاهی حاج حسین یکتا از کودکی تا پایان دفاع مقدس زینب عرفانیان 4.3 43 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهر 4.1 247