خواندهام شیخ فضل الله نوری در ظلمت مشروطه مجید حسن زاده 0.0 0 وحید بهبهانی: پاسدار حریم عقل غلامحسن عبیری 5.0 0 شرح صفا: زندگی و تعالیم عرفانی شیخ صفی الدین اردبیلی امیر رجبی 0.0 0 علم امام از دیدگاه شیخ مفید و آیت الله جوادی آملی زهرا یوسفی 5.0 1 سووشون سیمین دانشور 4.1 302 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد نادر ابراهیمی 4.6 56 حاج آخوند سیدعطاء الله مهاجرانی 3.9 49 موسی ترین به طور سیدعلی شجاعی 4.3 17 انسان ۲۵۰ ساله - حلقه دوم سید علی حسینی خامنهای 4.7 122 فروغ ولایت: تاریخ تحلیلی زندگانی امیرمومنان علی (ع) جعفر سبحانی تبریزی 4.5 5 کتاب آه؛ بازخوانی مقتل حسین ابن علی (ع) یاسین حجازی 4.6 114 دو امام مجاهد: امام حسن و امام حسین (ع): شش گفتار از آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) در تحلیل مبارزات سیاسی حسنین (ع) 4.6 29 جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 95 توحید سیدعبدالحسین دستغیب 4.7 2 ستون 1453 مسلم ناصری 3.7 8 شرح صدر: سیری در زندگی، زمانه و اندیشه استاد شهید سیدمحمدباقر صدر محمدرضا نعمانی 4.0 1 نون و القلم جلال آل احمد 3.7 27 پسران سالخورده حسام الدین مطهری 3.3 6 انسان و عبادت سیدمحمدباقر صدر 4.4 1 دختر پیامبر: وقایع زندگی حضرت زهرا (س) بعد از رحلت پیامبر (ص) محمدعلی جاودان 4.1 28