خواندهام مسطورا محمدحاجی ابوالقاسم دولابی 5.0 1 رهنامه؛ فلسطین سید علی حسینی خامنهای 4.8 8 شهدا برای چه افقی جنگیدند؟: از جنگی که بود تا جنگی که هست وحید جلیلی 4.4 7 در فرانسه تک درختی هست ...: تاملاتی در جهان انقلاب اسلامی وحید جلیلی 3.7 3 درد مشترک: شرحی بر نامه ی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) به عموم جوانان در کشورهای غربی حسین شهسواری 4.0 0 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون: این عصر قرمز است: از مدرنیته تا جنگ جهانی دوم خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.1 6 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون: "من" به قدرت رسید: از رنسانس نا روشن گری خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.3 4 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون: دوباره به آسمان نگاه کن: از ظهور اسلام تا تمدن اسلامی خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.0 6 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تاکنون؛ آسمان به زمین الصاق شد؛ از آغاز تا پایان قرون وسطی خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.1 12 جولان جوانمرد: خاطرات شفاهی زندگی مرحوم دکتر احمد خالدی محمدمهدی رحیمی 4.3 2 خونآورد؛ گفتگوی سید علی خامنهای، مرتضی مطهری و دکتر علی شریعتی درباره قیام و انقلاب امام حسین علیه السلام 4.5 19 آنچه در دانشکده مدیریت نیاموختم سیدعلی اصغر علوی 3.3 3 نا فهیمه شانه 4.2 78