خواندهام ام علاء؛ روایت زندگی ام الشهداء فخرالسادات طباطبایی سمیه خردمند 4.4 15 موش ها و آدم ها جان اشتاین بک 4.0 108 پیرمردی بر سر پل ارنست همینگوی 3.2 10 روح پراگ ایوان کلیما 3.7 17 مطلع مهر: راهکارهای جامع و کاربردی برای انتخاب همسر امیرحسین بانکی پورفرد 3.9 13 پرنده به پرنده: درس هایی چند درباره نوشتن و زندگی آن لامات 3.8 18 چراغ ها را من خاموش می کنم زویا پیرزاد 3.8 111 آفتاب در مصاف درس های عاشورا: گزیده بیانات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی موسسه فرهنگی حدیث لوح و قلم 5.0 0 دعا از منظر حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی علیرضا برازش 4.2 1 حضرت یار: خاطرات خودگفته حضرت آیت الله سیدعلی خامنه ای سید علی حسینی خامنهای 4.2 0 راز پاپاپا کلر ژوبر 4.5 8 لینالونا کلر ژوبر 4.2 24 زن زیادی جلال آل احمد 3.4 38 گلدسته ها و فلک جلال آل احمد 4.1 2 استخوان خوک و دست های جذامی مصطفی مستور 3.5 39 راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.4 16 خدمتکار کاترین استاکت 4.2 2 چهره غمگین من: نمونه هایی از داستانهای کوتاه آلمانی هاینریش بل 3.4 3 گلزار غریب محمدتقی وکیل پور 5.0 1 مادر شمشادها: مادر شهیدان موحدی نرجس شکوریان فرد 4.5 0