خواهم خواند بابل آر. اف. کوانگ 4.1 6 شهر مه علی صنعوی 3.7 1 گورستان کتاب های فراموش شده؛ هزارتوی ارواح (بخش اول) کارلوس روئیس ثافون 4.5 1 گورستان کتاب های فراموش شده؛ هزارتوی ارواح (بخش دوم) کارلوس روئیس ثافون 4.6 4 گورستان کتاب های فراموش شده؛ زندانی آسمان کارلوس روئیس ثافون 3.9 6 گورستان کتاب های فراموش شده؛ بازی فرشته کارلوس روئیس ثافون 4.4 9 گورستان کتاب های فراموش شده؛ سایه ی باد کارلوس روئیس ثافون 4.4 69 نود و سه ویکتور هوگو 3.7 6 نام من سرخ اورهان پاموک 4.0 22 آنک نام گل اومبرتو اکو 4.3 24 قیام سرخ (کتاب سوم) پیرس براون 5.0 1 قیام سرخ: پسر زرین (بخش دوم) پیرس براون 4.7 5 مجموعه قیام سرخ-جلد۱-قیام سرخ پیرس براون 4.2 5 مه زاد؛ آلیاژ قانون برندون سندرسون 4.5 6 مه زاد؛ قهرمان دوران سمانه امین پور 4.6 20 مه زاد؛ چاه معراج برندون سندرسون 4.5 11 مه زاد؛ آخرین امپراطوری برندون سندرسون 4.5 9