خواندهام تاریخ ایران مدرن یرواند آبراهامیان 3.9 16 سه حکیم مسلمان حسن نصر 4.0 1 ما چگونه، ما شدیم: ریشه یابی علل عقب ماندگی در ایران صادق زیبا کلام 3.4 8 روان درمانی چیست؟ آلن دوباتن 3.8 4 منطق کاربردی علی اصغر خندان 4.4 5 غلط ننویسیم: فرهنگ دشواریهای زبان فارسی ابوالحسن نجفی 3.8 6 6 متفکر اگزیستانسیالیست: فریدریش نیچه، گاریل مارسل، ژان پل سارتر، کارل یاسپرس، مارتین هایدگر، سورن کی یرکه گور هرولدجان بلاکهام 3.2 0 یک گفت و گو ناصر حریری با نجف دریابندری ناصر حریری 3.9 12 فلسفه ما السید الشهید محمد باقر الصدر/سید ابو القاسم حسینی ( ژرفا ) 4.2 1 متن هایی برای هیچ ساموئل بکت 3.5 3 چراغ ها را من خاموش می کنم زویا پیرزاد 3.8 141 مسخ فرانتس کافکا 3.8 99 یکی بود یکی نبود سید محمدعلی جمالزاده 3.7 13 توتالیتاریسم هانا آرنت 4.3 3 فلسفه اخلاق جیمز ریچلز 3.8 4 فیه ما فیه جلال الدین محمد بلخی مولوی 4.6 11 طلوع ماهواره و افول فرهنگ (چه باید کرد؟) صادق طباطبایی 2.0 0 نقش رسانه های تصویری در زوال دوران کودکی (نقش تلویزیون در ربودن گوهر طفولیت از زندگی انسان) نیل پوستمن 2.8 0 تکنوپولی: تسلیم فرهنگ به تکنولوژی نیل پوستمن 3.7 2 زندگی در عیش، مردن در خوشی نیل پوستمن 4.0 2