زندگی در عیش، مردن در خوشی عمومیعلوم انسانیاقتصاد زندگی در عیش، مردن در خوشی نیل پوستمن و 1 نفر دیگر 3.9 8 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 11 خواهم خواند 7 ناشر اطلاعات شابک 9789644235665 تعداد صفحات 352 تاریخ انتشار 1397/2/8 توضیحات کتاب زندگی در عیش، مردن در خوشی، مترجم صادق طباطبایی. ادبیات واقع گرایانه سیاسی فرهنگی فلسفی دهه 1980 میلادی ادبیات آمریکا روانشناسی جامعه شناسی یادداشت ها محبوبترین جدید ترین مجید 1401/10/9 دوستش داشتم. 0 3 فریبا محمدکریمی 1403/1/31 بسمـ الله... درمجموع، نیل پُستمن، جامعهشناس آمریکایی و نویسندۀ کتاب میخواست بگه: «هر تکنولوژی، ایدئولوژی مخصوص به خودش رو داره.» به زبان ساده یعنی تلویزیون، کامپیوتر، شبکههای اجتماعی، فقط ابزار نیستن. بلکه این ابزارها، مخصوص ایدئولوژی های خاصی هستند و ما سادهانگارانه میخواهیم از این ابزارها، هرررطور استفادهای رو که مفید میدونیم، بکنیم. مثلاً پستمن معتقده: اتفاقاً تلویزیون برای دیدن سرگرمیهاست، و دقیقاً همونجایی بزرگترین ضربهها رو به فرهنگ ملتها میزنه که میخواهیم برنامههای جدی، مثل اخبار، آموزش، ادبیات و... رو در تلویزیون دنبال کنیم. و میگه امکان نداره از تلویزیون ـ که ذاتاً با سرگرمی عجینه ـ یک کار جدی مثل آموزش که ـ ذاتاً با سختی همراهه ـ رو انتظار داشت. و در این روال، نه تنها آموزش اتفاق نمیوفته، بلکه فرهنگ مردم رو به اضمحلال میره.. #نمیدونم_شاید_راست_بگه 0 2