خواندهام اندیشه سیاسی امام خمینی (ره): سیاست به مثابه صراط ابراهیم برزگر 5.0 0 چند یادداشت تئوریک شهریار زرشناس 0.0 0 تفسیر سوره جمعه سید علی حسینی خامنهای 4.7 6 گفتمان عدالت سیدمحمدمهدی میرباقری 5.0 0 سلمان ما رضا کاشانی اسدی 3.5 6 گنگ خوابدیده بهزاد جامه بزرگ 3.0 1 ازبه رضا امیرخانی 3.7 66 نفحات نفت: جستاری در فرهنگ نفتی و مدیریت دولتی رضا امیرخانی 3.9 28 ناصر ارمنی: مجموعه داستان رضا امیرخانی 3.4 46 جانستان کابلستان: روایت سفر به افغانستان رضا امیرخانی 4.3 82 رهش رضا امیرخانی 3.2 86 قیدار رضا امیرخانی 4.1 127 زخم داوود سوزان ابوالهواء 4.3 71 حکمت حکومت: ضرورت حکومت دینی و آفات حکومت غیردینی سیدمحمدمهدی میرباقری 3.8 1 نگرشی در مسئله سبک زندگی سیدمحمدمهدی میرباقری 4.8 1 جستاری در مبانی نظری "ولایت فقیه" سیدمحمدمهدی میرباقری 5.0 0 حکمت حکومت: مبانی، نظریه و ساختار حکومت دینی سیدمحمدمهدی میرباقری 5.0 0 حکمت حکومت: ضرورت حکومت دینی و آفات حکومت غیردینی سیدمحمدمهدی میرباقری 3.8 1 نسبت دین با علم و فناوری: مبانی مفهومی نظریه علم دینی سیدمحمدمهدی میرباقری 3.6 0 نگاهی بنیادین به نسبت اخلاق و فن آوری اطلاعات سیدمحمدمهدی میرباقری 5.0 0