معرفی کتاب نگرشی در مسئله سبک زندگی اثر سیدمحمدمهدی میرباقری نگرشی در مسئله سبک زندگی سیدمحمدمهدی میرباقری و 1 نفر دیگر 4.8 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 4 ناشر تمدن نوین اسلامی شابک 9786009625116 تعداد صفحات 44 تاریخ انتشار 1398/6/10 توضیحات کتاب نگرشی در مسئله سبک زندگی، گردآورنده سیدمحمدمهدی میرباقری. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمد 1403/5/23 کتاب بسیار بسیار کوتاهی است(کتاب تجمیع دو سخنرانی حضرت آیت الله است) و توضیحات زیادی ندارد در کل ۴۰ صفحه است. حرف شیخ همان است که بارها شنیدهایم. هر چیزی ملزوماتی دارد. هر کالا و فناوری و خدمتی حامل فرهنگ خاص خود است و بر ما موثر است. هر ابزاری امکان این را دارد که رفتار ما را تغییر دهد. استفاده از آن به مرور ما را در آن فرهنگ مهاجم غرق خواهد کرد لذا ما باید فرهنگ خودمان را که بر دو پایه ایرانی بودن و اسلامی بودن استوار است گسترش بدهیم و از آن در تولیدات و سیاستگذاری استفاده کنیم وگرنه با مصرف کننده بودن تولیدات دیگران در فرهنگ آنها هضم خواهیم شد. به نظر من مطالب درستی است ولی خب الان خریدار ندارد. 0 2