خواهم خواند بدایه الحکمه سیدمحمدحسین طباطبائی 4.7 2 رهنامه؛ علم و فناوری سید علی حسینی خامنهای 4.8 0 ماجرای فکر آوینی: گفتارهایی در شناخت مفاهیم بنیادی تفکر شهید سیدمرتضی آوینی یامین پور 4.2 50 کتاب آه؛ بازخوانی مقتل حسین ابن علی (ع) یاسین حجازی 4.6 105 خونآورد؛ گفتگوی سید علی خامنهای، مرتضی مطهری و دکتر علی شریعتی درباره قیام و انقلاب امام حسین علیه السلام 4.5 25 زخم داوود سوزان ابوالهواء 4.4 80 سرزمین مقدس: سفری به فلسطین گی دولیل 4.0 79 انقلاب ما به ما چه داد؟ نادر ابراهیمی 4.6 12 سه گانه ی خاورمیانه: جنگ عشق تنهایی گروس عبدالملکیان 4.1 23 تبار انحراف مهدی طائب 4.2 3 به مملکتتون خدمت کنید محمدعلی مجتهدی 5.0 1 تو در قاهره خواهی مرد حمیدرضا صدر 3.7 19 پیونگ یانگ: سفری به کره ی شمالی گی دولیل 3.5 40 امامت: طرح حکومتی شیعه علی صفایی حائری 4.6 5 مثل بیروت بود مرتضا حاجی وند 4.3 62