خواندهام اسرائیل اسیر (16 ماه اسارت - از یاد رفته - فراموش شده) خاطرات و زندگی نامه شهید داوود حنیفه ای 4.0 3 حکمتها و اندرزها مرتضی مطهری 4.8 4 فقط او بخواند: مجموعه غزل هادی محمد حسنی هادی محمدحسنی 3.5 0 معلم باید در خط مقدم باشد: رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون معلمان و آموزش و پرورش سعید ابوالقاضی 4.6 6 خونآورد؛ گفتگوی سید علی خامنهای، مرتضی مطهری و دکتر علی شریعتی درباره قیام و انقلاب امام حسین علیه السلام 4.6 22 به مجنون گفتم زنده بمان: کتاب همت فرهاد خضری 4.5 10 حکمتها و اندرزها مرتضی مطهری 4.6 9 بی نظمی احسان انصاری 3.5 1 مستند داستانی همه نوکرها محمدرضا حدادپورجهرمی 3.8 25 معبد زیرزمینی معصومه میرابوطالبی 4.4 69 شنود مجموعه ی نویسندگان 4.5 30 آینه در آینه (برگزیده شعر) محمدرضا شفیعی کدکنی 4.5 13 ایما سجاد سامانی 3.9 16 جان بها سیدمصطفی موسوی 3.5 55 شیعه شناسی محمدحسن وکیلی 4.9 0 اسلام شناسی محمدحسن وکیلی 4.8 2 معاد شناسی محمدحسن وکیلی 5.0 0 راهنماشناسی محمدحسن وکیلی 4.9 0 خداشناسی محمدحسن وکیلی 4.9 1 معرفت شناسی محمدحسن وکیلی 4.6 6