خواهم خواند راه رشد؛ الگوی دینی تربیت کودک و نوجوان محمدصادق حائری شیرازی 4.7 14 آخرین فرصت سمیرا اکبری 4.4 28 پاییز آمد گلستان جعفریان 4.0 12 مرد رویاها سیدمهدی شجاعی 4.4 35 چغک جمعی از نویسندگان 4.4 57 حلزون های خانه به دوش: جریان روشنفکری و انقلاب اسلامی سیدمرتضی آوینی 4.3 9 جریان روشنفکری اسلامی در ایران: مقارنه دو سخنرانی از آیت الله خامنه ای در سالگرد درگذشت دکتر علی شریعتی، سال 1359 سید علی حسینی خامنهای 4.4 8 انقلاب ما به ما چه داد؟ نادر ابراهیمی 4.5 6 به رنگ صبر؛ خاطرات خانم فاطمه صدر فاطمه نقوی 4.3 15 با سرودخوان جنگ در خطه نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.1 25 مشرکی در خانواده پیامبر: داستان عاشقانه زندگی ابوالعاص و زینب (دختر پیامبر) بیژن عبدالکریمی 3.5 11 ماهی ها به دریا بر می گردند مرضیه اعتمادی 3.8 21 شطرنج با ماشین قیامت حبیب احمدزاده 3.9 25 زبور مقاومت: حزب الله در کلام سیدحسن نصرالله مصطفی اللهیاری 4.3 6 روایت دلخواه پسری شبیه سمیر محمدرضا شرفی خبوشان 3.8 17 اسرائیلی که من دیدم؛ نه صلح، نه حرف اضافه؛ خاطرات خبرنگار عرب از سفر سال 1996 به شهرهای صهیونیست نشین و مسلمان نشین فلسطین اشغالی عاطف حزین 4.1 20 متاستاز اسرائیل؛ استمرار تبعیض، ترور و تعدی کورش علیانی 3.9 35 زیست و اندیشه شهید آیت الله دکتر بهشتی سید علیرضا حسینی بهشتی 0.0 2 از نیمه ی خرداد: طرحی از اندیشه و رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) مصطفی غفاری 4.5 3 مدرسه شبانه سیدمیثم موسویان 3.9 9