خواهم خواند خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 61 پدر معنوی حزب الله: خاطرات و تحلیل های سیدحسن نصرالله درباره آیت الله بهجت وحید خضاب 4.6 3 سید عزیز: زندگی نامه ی خودگفته حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان حمید داودآبادی 4.1 31 زبور مقاومت: حزب الله در کلام سیدحسن نصرالله مصطفی اللهیاری 4.6 5 تحلیلی بر نگاه امام به هنر و رسانه علیرضا پناهیان 4.0 4 امضای کوچک سیدعلی اصغر علوی 2.8 2 حسین (ع) از زبان حسین (ع): زندگی و زمانه امام حسین (ع) از زبان ایشان محمد محمدیان 4.4 36 پنج گفتار حضرت آیه الله خامنه ای در باب استغفار و توبه در ماه مبارک رمضان 4.7 2 انسان 250 ساله: بیانات مقام معظم رهبری درباره زندگی سیاسی - مبارزاتی ائمه معصومین (ع) 4.7 99 فمینیسم معاصر: نظریه ها و دیدگاه های سیاسی، اجتماعی جانیس مک لافین 0.0 0 مصطفی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.1 5 روایت رهبری: مناسبات جمهوریت و اسلامیت در انتخاب ولی فقیه سیدیاسر جبرائیلی 4.8 10 حجره پریا محمدرضا حدادپورجهرمی 3.9 29 جهادگر آسمانی: مروری بر خاطرات حسین جهادی: حسین مؤمنی 0.0 0 قیدار رضا امیرخانی 4.1 127 تو در قاهره خواهی مرد حمیدرضا صدر 3.7 19 علی از زبان علی، یا، زندگانی امیرمومنان علی (ع) سیدجعفر شهیدی 4.4 5 به اضافه مردم: ده اصل اساسی برای کار فرهنگی روح الله رشیدکرشان 4.2 12 اینجا هتل نیست! فرزاد یوسفی 3.5 2 همیشه در کنارت هستم: خاطرات شهید مدافع حرم نوید صفری سبحان خسروی 5.0 0