معرفی کتاب علی از زبان علی، یا، زندگانی امیرمومنان علی (ع) اثر سیدجعفر شهیدی

علی از زبان علی، یا، زندگانی امیرمومنان علی (ع)

علی از زبان علی، یا، زندگانی امیرمومنان علی (ع)

4.3

1398/6/13

... رسول خدا (ص) در بستر بیماری افتاد و جان به جان                    آفرین سپرد. در این هنگام علی(ع) در کنار بستر او بود. او در این باره چنین می                    گوید: رسول خدا(ص) جان سپرد در حالی که سر او بر سینه من بود و شستن او را عهده                    دار گردیدم و فرشتگان یاور من بودند و از خانه و پیرامون آن فریاد نمودند. پس چه کسی سزاوارتر است به او از من، چه در زندگی و چه پس از مردن."

لیست‌های مرتبط به علی از زبان علی، یا، زندگانی امیرمومنان علی (ع)

پست‌های مرتبط به علی از زبان علی، یا، زندگانی امیرمومنان علی (ع)

اسما

اسما

1403/5/20

کتاب خوبی بود اما وقایع رو به کاملی کتاب ترجمه الغارات توضیح نداده بود و اگر خیلی وقایع تاریخی رو نمیدونید و قصد دارید خیلی دقیق بدونیدشون بهتره اول الغارات رو بخونید.
البته برخلاف الغارات که درمورد حکومت حضرت علیه ، این کتاب زندگیشون رو از تولد بیان میکنه و درمورد جنگ هایی مثل احد و خندق و بدر هم توضیح داده بود.
نویسنده کتاب دکترای ادبیات داشتن و همونطور که از تیکه کتاب هایی که گذاشتم مشخصه ، متن کتاب ادبیه ولی خیلی روانه و کلمه سختی توش وجود نداره که معنیش رو ندونیم.
در انتهای کتاب دوتا نامه آورده بودن
یکی نامه حضرت علی به امام حسن و دیگری نامه ایشون به مالک اشتر
که من تابه حال این نامه هارو نخونده بودم و فوق العاده بودن و واجبه که حتما بخونیدشون.
ویژگی ای که کتاب داشت و من دوسش داشتم این بود که نویسنده تحلیل خودش از یک سری از وقایع رو هم گفته بود و برای مسائلی مثل شهادت و ضربت خوردن حضرت علی گفته های چند منبع مختلف رو آورده بود(من فک میکردم فقط یه نقل وجود داره درحالی که تاریخ نویس های مختلف حرف های متفاوتی زده بودن).