خواهم خواند داده ساختارها و مبانی الگوریتم ها محمد قدسی 0.0 0 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 113 آقا مهدی مهدی قربانی 4.8 2 آمریکایی هوارد فاست 3.4 12 معبد زیرزمینی معصومه میرابوطالبی 4.4 64 ایستگاه خیابان روزولت؛ روایتی مستند از تسخیر سفارت آمریکا در تهران محمد محبوبی 4.7 15 مجسمه اصغر مددی 3.9 2 ژن خودخواه ریچارد داکینز 3.6 4 هنر رندانه به تخم گرفتن مارک منسون 3.8 71 معجزه شکرگزاری: جادوی شکرگزاری روندا برن 3.8 16 یاران سلیمانی: بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) در دیدار با خانواده های معظم شهدای مدافع حرم 4.8 1 دو امام مجاهد: امام حسن و امام حسین (ع): شش گفتار از آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) در تحلیل مبارزات سیاسی حسنین (ع) 4.6 27 همرزمان حسین(ع) سید علی حسینی خامنهای 4.8 45 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.7 252 ساعت ساز نابینا ریچارد داوکینز 3.5 6 من زنده ام: خاطرات دوران اسارت معصومه آباد 4.5 124 پسرک فلافل فروش؛ زندگینامه و خاطرات بسیجی مدافع حرم، طلبه شهید محمدهادی ذوالفقاری گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 54 خاک های نرم کوشک سعید عاکف 4.4 74 مدیریت زمان برایان تریسی 3.0 0 قصه کربلا: برش هایی از زندگانی امام حسین (ع) از آغاز تا پرواز مهدی قزلی 4.3 19