جزئیات چالش یگانه بهنام 1403/4/13 چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز این چالش با موفقیت به پایان رسیده است. چالش با موفقیت تمام شده. 30 روز از 30 روز لیست کتابهایی که در این چالش خواندهاید. هنر زن بودن (مهارتهایی که هر خانمی در تعامل با شوهرش باید بداند) محسن پوراحمد خمینی 4.5 3 کمالگرای مضطرب،مدیر یت اضطراب ناشی از کمالگرایی با استفاده از درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد مایکل پی.توهیگ 3.5 3 آتش بدون دود: هر سرانجام، سرآغازی ست جلد 7 نادر ابراهیمی 4.6 26 ضد فاضل نظری 4.2 37 پنج قدم فاصله ریچل لیپینکات 4.4 82 درباره معنی زندگی ویل دورانت 3.6 43 ره نمای طریق: پرسش هایی برای زندگی بهتر از محضر استاد محمدعلی جاودان جلد 1 محمدعلی جاودان 4.3 6 چای روضه دم: درس هایی که از چای روضه اباعبدالله (ع) می توان گرفت! سیدعلی اصغر علوی 3.0 0 مواعظ: سلسله مباحث اخلاقی مرحوم آیت الله حق شناس (قدس سره) جلد 1 مصطفی شاه محمدپور 4.0 1 چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ جولی اسمیت 3.9 8 قدم زدن روی ماه با اینشتین: علم حافظه: هنر به یاد سپردن همه چیز جاشوا فوئر 3.6 3 توجیه المسائل کربلا: توجیه ها و بهانه هایی برای با حسین (ع) نبودن سیدعلی اصغر علوی 3.8 9 چهل اقدام در صالح سازی اعمال مبتنی بر قرآن و روایات اهل بیت (ع) با رویکرد صدق گزینی انسیه برومندپور 4.9 2 دوست داشتن از عشق برتر است علی شریعتی 4.7 0 بر جاده های آبی سرخ؛ بر اساس زندگی میرمهنای دغابی نادر ابراهیمی 4.7 42 توضیح الرسائل کربلا: چطور از دل 18 هزار نامه عاشق، 30 هزار قاتل ایجاد شد؟! محمد غلام 4.0 2 توحید مفضل محمد باقربن محمد تقی مجلسی 4.7 3 46 1 6 (0/1000) نظرات مرضیه جلالی 1403/5/12 احسنت🦋👏🏼 1
1403/5/12