معرفی کتاب ریش آبی اثر آملی نوتومب مترجم ویدا سامعی

3.6

ناشر
نشر نو
1398/7/7

ریش آبی در اصل افسانه یث اشراف زاده ای ثروتمند است که با زنانی زیبارو ازدواج می کند، زنانی که همگی پس از مدتی به طرز مرموزی درقصر او ناپدید می شوند. ریش آبی کلید همه ی اتاق ها را به آخرین همسرش که دختری جوان از غیبت ریش آبی استفاده می کند و وارد آن اتاق می شود. کشف راز ریش آبی همان و شعله ور شدن خشم او همان ...رمان ریش آبی به قلم سحرانگیز املی نوتوم روایتی مدرن از آن افسانه ی کهن است که از یک آگهی عجیب اجاره ی اتاق و زنان متعددی که در صف انتظار بخت خویش نشسته اند آغاز می شود و ما را تا پایانی پیش بینی ناپذیر به دنبال خود می کشاند.

لیست‌های مرتبط به ریش آبی

اگه دنبال یه جنایی کوتاه میگردی این همون کتابه.
کاری که ساتورنین با المیریو کرد واقعا حقش بود.مردک دیوانه🥶😈

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

چه چیز مانع می‌شود که بنشینم و در انتظار مرگ بمانم؟
آه... ای آملی نوتوم دوست‌داشتنی!

هربار مطالعه‌ی اثری از نویسنده، مرا سرشار از ذوق و هیجان می‌کند چرا که مطمئنم سلسله اتفاقاتی پیش‌بینی‌ناپذیر در انتظار من است.
«ریش آبی» سومین کتابی است که پس از جنایت کنت نوویل و آرایش دشمن از نوتوم خوانده‌ام.
فضای معماگونه با مکالمات عجیب و غریب بین شخصیت‌های داستان از مشخصه‌های آثار او است.

کتاب در رابطه با دختر جوانی است (ساتورنین) که به دنبال محل اقامتی برای خود در پاریس می‌گردد؛ به همین دلیل به دیدار صاحبخانه‌ای می‌رود که اتاقی را در خانه‌اش برای اجاره در روزنامه آگهی کرده است. صاحبخانه (دُن المیریو نیبال ای میلکار) مرد اسپانیایی ۴۴ ساله‌ای است که مدعی است بیش از ۲۰ سال است که از خانه‌اش بیرون نرفته است و مستاجر او می‌تواند در تمام بخش‌های خانه تردد نماید؛ بجز تاریک‌خانه‌ی او. پس از این است که خواننده در هزارتوی خانه با دختر جوان همراه می‌شود تا سر از راز تاریکخانه‌ی ممنوعه در بیاورد.