Rachel Rachel دنبال کردن @rchlew 4 دنبال شده 29 دنبال کننده کتابدوست(19 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت13امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 19 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 8 کتاب یادداشتها Rachel 3 روز پیش ریش آبی آملی نوتومب 3.6 9 ـ شما از جسد آنها عکس گرفته اید ؟ ـ عکاسی از آدم های زنده خیلی سخت است . دائم تکان می خورند . 0 7 Rachel 1404/1/13 لاشه لطیف آگوستینا باستریکا 4.1 64 « همه می گن سقوط کرد چون خیلی به خورشید نزدیک شده بود ، اما اون پرواز کرد. منظورم رو می فهمی پسر ؟ اون تونست پرواز کنه . اگه بتونی فقط چند لحظه پرنده باشی ، سقوط کردن دیگه مهم نیست .» 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها Rachel فصل گل و صنوبره عیدی ما یادت نره 19 کتاب لیست کتاب هایی که خیلی وقته میخوام و چی بهتر از کتاب برای هدیه 0 11 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.