2.7

ناشر
ققنوس
1399/4/15

کتاب فلسفه زندگی زناشویی، مترجم بنفشه فریس آبادی.

لیست‌های مرتبط به فلسفه زندگی زناشویی

m a h s a ‌

1403/8/27

این اثر هجویه‌ایست از بالزاک که از مجموعه فلسفه‌ی زندگی زناشویی1829 برگزیده شده. داستان درباره‌ی زوجی به نام آدولف و کارولینه که بعد از گذشت چندسال از ازدواجشون، با خزان زندگی زناشویی‌شون مواجه میشن. ابتدا در تلاش و تکاپون که توجه دیگری رو به خودشون جلب کنن و علت ملال و نارضایتی‌ش رو کشف کنند و نهایتا به پاسخی برای حل مشکلاتشون می‌رسند که مخصوص زوج‌های پاریس‌نشینه :)
چیزی که برام جالب بود، بالزاک این اثر رو قبل از ازدواجش خلق کرده که حکایت از هوشیاری و آگاهی‌‌ش بر زیر و بم زندگی‌های مشترک داره. بالزاک رو در کسوت استندآپ کمدین باهوشی تصور کنید که ضمن مزه‌پرانی‌های رندانه به زوجین فرانسوی (متاسفانه غالبا خانم‌ها) حقایق ترسناکی رو درباره‌ی پشت‌پرده‌های زندگی‌های زناشویی بیان می‌کنه. در عین اینکه شمارو می‌خندونه بهتون هشدار میده اگر حواستون به زندگی مشترکتون نباشه چه پایانی در انتظارتونه. بخش پایانی کتاب خلاقانه و هوشمندانه بود.
ترجمه‌ی قابل قبول و صوتیِ گوش‌نوازی هم داشت.

واقعا از این فیلسوف ها که در حوزه مسائل زندگی مشترک یا مسائل مشترک زندگی تولید محتوا می‌کنند خوشم میاد
به چند دلیل

🔹اول. آنکه خیلی واقع بین هستند و دنبال این نیستند که حرفی بزنند تا مخاطب خوشش بیاید (یا انتظار شنیدنش را دارد)

🔹 دُیّم. آنکه هیچ مکتبی را یارای مقابله با خود نمی‌دانند. خیلی تمیز مخالف مشهور رفتار می‌کنند و اصلا برایشان مهم نیست که در عالم یک عده فمنیست یا رمانتیسیست وجود دارند.

🔹سیّم. آنکه جزئیاتی که همه در زندگی اشتراکی تجربه اش کرده‌اند ولی توجیهی در کتب مرسوم روان‌شناسی زناشویی و یا روان‌شناسی خانواده  پیدا نکرده‌اند می‌توانید در کتب فلسفه زناشوئی این عزیزان پیدایش کنید.

🔹چهارم. آنکه عمده محتواهایی که تولید می‌کنند توانایی این را دارد که در چشمت نگاه کنند و بگویند: این کتاب را چند بار بخوان، چون منِ نویسنده درباره فلسفه حرف نمی‌زنم.  من دارم در مورد تلخی‌های واقعی زندگیِ این-دنیایی تو حرف می‌زنم.