معرفی کتاب مشق شبم را ننوشتم چون ... اثر داویده کالی مترجم رضی هیرمندی کتابکودک۷ تا ۹ سال مشق شبم را ننوشتم چون ... داویده کالی و 3 نفر دیگر 4.4 33 نفر | 12 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 53 خواهم خواند 8 ناشر افق شابک 9786003531130 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1398/9/10 نسخههای دیگر نشر میچکا توضیحات کتاب مشق شبم را ننوشتم چون ...، تصویرگر بنجامین چاد. لیستهای مرتبط به مشق شبم را ننوشتم چون ... نفیسه نوری 1404/1/8 برای هدیه... 11 کتاب این لیست را اینجا گوشهی بهخوان قایم میکنم، که اگر روزی خواستم به کسی کتابی هدیه بدهم و ذهنم یاری نکرد، ازش تقلب کنم... (به مرور تکمیل خواهد شد...) 4 29 بهخوان 1402/2/19 کتابهای طنز | مناسب 3 تا 7 سال 50 کتاب فهرست پیشنهادی کتاب های طنز مناسب گروه سنی 3 تا 7سال که توسط زهرا توکلی (@zahratavakoli) و معصومه توکلی (@masoomehtavakoli ) تهیه شده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 16 زهرا توکلی 1402/2/17 کتابهای طنز مناسب 3 تا 7 سال 49 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های طنز مناسب گروه سنی ۳ تا ۷ سال که با همفکری خواهرم معصومه توکلی @masoomehtavakoli تهیه کرده ام. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 17 یادداشتها محبوبترین جدیدترین نفيسه حقيقى 1401/2/3 این کتاب ایده ی خوبی داشت ولی من توی پنج دقیقه خوندمش چون توی هر صفحه فقط یک جمله نوشته و من هم این کتاب رو به صورت انلاین خریدم و نمی دونستم این رو ولی مثلا کتاب هایی مثل “درخت بخشنده” و یا “به دنبال نیمه ی گمشده” هم توی هر صفحه مقدار کمی نوشته شده ولی اونا یکمی دوست داشتنی تر هست ، حالت طنز خوبی داشت و ارزش خوندن داره ولی ارزش خریدن نداره :) 0 11 رعنا حشمتی 1400/11/7 عاشقش شدم واقعا. :)))❤️ 0 0 سونیا عظیمی 1403/6/1 بانمک ، دوست داشتنی و خلاقانه . 0 1 فرجانه خبازیان زاده 1403/12/19 هو النور از تابستون که زینب سر کلاس تعریف دیوید کالی رو میکرد و بعد که کتابباز خانم مصطفی زاده رو دیدم خیلی دوست داشتم از این مجموعه حداقل یک جلد رو بخونم اما حس میکنم شاید انتظار خیلی بالا رفته بود. باحال بود، میشد کلی با بچهها دیدش، ورقش زد و راجع به مشق و بهانه آوردن و... حرف زد. 0 0 یزدی زادگان 1402/8/26 بخوانید و خیال پردازی کنید .. صفحات این کتاب به تعداد بچه ها و تخیلشان تکثیر خواهد شد. 0 1 زینب ملکی 1403/8/26 خیلی مجموعهی با نمکیه 0 0 معصومه فراهانی 1401/9/21 جالبه :) 0 1 زهرا سادات گوهری 1403/6/29 بسم الله الرحمن الرحیم این کتاب رو خیلی خیلی خیلی وقت پیش خوندم جوری که اگه بگم هیچی ازش توی خاطرم نیست دروغ نگفتم! اما خب اون موقع از این کتاب خیلی خوشم اومد و از کتابخونه محله مون قرض گرفته بودم و فکر کنم دو بار خوندمش. ایده ی خلاقانه ای داره و برای کودکان می تونه جالب باشه . یا حتی نوجوان ، جوان و بزرگسال .اما کلا کودکان لذت بیشتری از خوندنش خواهند برد. در کل ارزش خوندن رو داشت . 0 10 زهرا عشقی مُعز 1402/10/25 دلیل های مسخره ای که می آورد دور از ذهن و بامزه است. و اگر خوب خوانده شود ، کودک با خندهای ریزی همراهی خواهد کرد. 0 2 سارا 1402/10/4 این کتاب واقعا تصویر های زیبایی داشت 0 1 بهاره بالغنژاد 1403/9/29 واقعاً بامزه. از پیشنهادهای قدیمی نفیسه که یادم رفته بودش. خیلی دلم میخواد دوباره بخونمش که بازم بدجنس و احمق و بامزه باشم. 3 14 حسن قیطرانی 1402/2/31 برای من جالب بود که یک بچه بهونه های پسرخاله ام را میاورد که مثلاً مشق هایش را ننوشته است 0 6