معرفی کتاب چشمهایش اثر بزرگ علوی کتابعمومیداستانایران چشمهایش بزرگ علوی 4.0 25 نفر | 7 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 9 خواندهام 69 خواهم خواند 23 ناشر فانوس شابک 9786229472712 تعداد صفحات 224 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب چشمهایش، نویسنده بزرگ علوی. بریدۀ کتابهای مرتبط به چشمهایش نمایش همه حیران 1404/5/8 چشمهایش بزرگ علوی 4.0 7 صفحۀ 109 این مرد در سخن گفتن عجیب صرفهجو بود. 0 6 مهران داودی 1404/5/29 چشمهایش بزرگ علوی 4.0 7 صفحۀ 201 مهربانو می گفت وقتی تحصیلم تمام شد بر می گردم ایران. از او پرسیدم با خداداد چه می کنید؟ می گفت او هم خواهد آمد. گفتم آخر با این اوضاع اگر بیاید حبسش می کنند. می گفت مگر اوضاع همیشه اینطور می ماند؟ امید به آینده شیرین ترین دلداری آنها بود. 0 1 حیران 1404/5/10 چشمهایش بزرگ علوی 4.0 7 صفحۀ 72 عوام میگفتند که عشق زنی او را از پای درآورد. فهمیدهها معتقد بودند که عشق به زندگی، او را تا پای مرگ کشاند. 0 14 حیران 1404/5/12 چشمهایش بزرگ علوی 4.0 7 صفحۀ 183 او معشوقه نمیخواست، او همرزم میخواست. 0 7 لیستهای مرتبط به چشمهایش نمایش همه امیرعلی 2 ساعت پیش بهترین های ادبیات ایران 24 کتاب این لیست رو به کسایی پیشنهاد میکنم که بیشتر توجه شون به ادبیات کشور های دیگه اس که صد البته که ادبیات کشور های دیگه هم غنی هست اما باید به ادبیات خودمون هم توجه کنیم البته که این لیست کم و کاستی هایی خواهد داشت 0 0 Fatemeh Hosseinzadeh 5 روز پیش ادبیات فارسی معاصر 22 کتاب اینجا یه لیست از رمانهای معاصر فارسی جمعآوری کردم؛ برای کسایی که دوست دارن با داستانها و نویسندههای این دوره بیشتر آشنا بشن. ممکنه بعضی رمانها از قلم افتاده باشه. اگه به نظرتون کتابی جا مونده یا پیشنهادی دارین، خیلی خوشحال میشم بهم پیام بدین✨️🌱 0 2 Green🌱 1404/5/31 ادبیات ایران 15 کتاب کتابهای ایرانی که دلم میخواد بخونم (بدون اولویت) 0 2 Tahoura 1404/5/28 بهترین کتاب های دنیا که خوندمشون 34 کتاب من از هر نوع ژانری می خونم ولی بیشتر علاقم به کتابای انمیز تو لاورزه 0 12 یــارا 1404/5/16 بهترین های ادبیات ایران 5 کتاب :) البته اگر زیاد اهل مطالعه ادبیات فارسی نیستید و تازه شروع می کنید بوف کور رو پیشنهاد نمیکنم:) 0 9 یادداشتها محبوبترین جدیدترین lunika 1404/4/28 من نمیدانستم عشق چیست...تا اینکه با قلم بزرگ علوی عشق را شناختم . برای اولین بار دوست داشتم طعم عشق را بچشم ولی نه هر عشقی عشقی که بزرگ علوی آن را به من آموزش داده بود. ولی.... عشق بین دو انسان همیشه ناپایداره... انتظار میاره،انتظار شک میاره، شک قضاوت میاره و قضاوت عشق رو از بین میبره... و عشق دیگر فقط یک کلمه است نه حس... 0 1 حیران 1404/5/15 یکی از زیباترین عاشقانه های زبان فارسی. 0 6 ریحانه ذاکری راد 1404/5/18 شاید این نظرم رو دوست نداشته باشید اما من فکر میکردم چیزی که انقدر معروفه قراره یه شاهکار باشه ولی میتونم بگم که به زور تمومش کردم 🙂 کوچکتربن ارتباطی نگرفتم باهاش 0 0 کوثر📚 1404/5/24 زیبا ترین اثر از استاد زیبایی ها بزرگ علوی . واقعا ممنونم بخاطر همچنین شاهکاری🫠😭 0 0 زهرا خرامید 1404/5/25 یادمه روزی که این کتاب رو همراه سمفونی مردگان خریدم چقدر ذوق داشتم و سریع اومدم نشستم صفحه اول و خوندم گویند مگو سعدی چندین سخن از عشق گویم و بعد از من گویند به دوران ها با خودم فکر کردم چقدر قراره زیبا باشه این کتاب ولی وقتی کتاب و خوندم کمی تو ذوق زد برای من نمیدونم چرا شاید چون توقع دیگه ای ازش داشتم یا شاید چرا های دیگه! خلاصه اینکه توقع هامو برآورده نکرد و داستانش برام سیاسی عاشقانه معمولی بود که با پایانی تکراری و معمولی تمام شد و این گونه شد که توی ذوق من خورد نمیدونم کسی مثل من شده یا نه؟ 0 0 فاطمه 1404/6/2 خیلی وقت بود یه داستان عاشقانه از دورانی که ای کاش در اون دوران می زیستم🥲نخونده بودم، واقعا قشنگ بود، تو ذهنم یه پایان دیگه برای داستان میدیدم اما خب اونجوری ک فکر میکردم پیش نرفت ، نمیگم سورپرایز شدم ولی خلاف انتظارم پیش رفت و همینش جالب بود، کتابو نمیتونستم زمین بزارم. مدام میخواستم ببینم خب بعدش چی میشه، این کتابو از بهترین ادم زندگیم هدیه گرفتم و خب بی تاثیر نبود تو علاقم به این کتاب😍 0 1 سالار سنچولی دیروز اولین کتابی بود از آقای علوی میخوندم واقعا قابل تحسین بود ضربه آخر داستان خیلی قوی بود و بنظرم داستان هیچ جا تقریبا از ریتم نمیوفتاد. خیلی جالب فضای ایران قبل از انقلاب رو نشون میده بنظرم این دسته از آثار زیاد باید خوندن بشن 0 0