معرفی کتاب رویای مردی مسخره: مجموعه داستان اثر فیودور داستایفسکی مترجم نسرین مجیدی

رویای مردی مسخره: مجموعه داستان

رویای مردی مسخره: مجموعه داستان

3.8

1392/2/10

من فقط می توانستم زمینی را که ترک کرده بودم دوست بدارم.زمینی که وقتی با ناسپاسی در قلبم شلیک کردم از خون من رنگین شد،هرگز نمی توانم نسبت به آن بی علاقه باشم.شبی که ترکش کردم حتی بیشتر از همیشه دوستش دارم.آیا در کره جدید نیز دردو رنج وجود دارد؟در کره ما فقط با دردو رنج می توان دوست داشت،فقط با رنج .ما جز رنج کشیدن راه دیگری را برای عاشقی نمی شناسیم.اگر بخواهیم دوست بداریم باید رنج و درد را نیز تاب بیاوریم.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به رویای مردی مسخره: مجموعه داستان

نمایش همه

زینب

زینب

این کتاب حاوی سه داستان بود که دو داستان اول رو بیشتر دوست داشتم. یعنی داستان «رؤیای مردی مسخره» و «شوم‌ترین حادثه».

۱- «رؤیای مردی مسخره» روایت فردی است که تصمیم به خودکشی می‌گیرد و زمانی که در فکر خودکشی است به خواب میرود و رؤیایی می‌بیند که نگاهش را عوض می‌کند.
۲- «شوم‌ترین حادثه» ماجرای ژنرالی را تعریف می‌کند که به اعتقادش برای جذب آدم‌ها، به ویژه زیردستان، باید از راه دل وارد شد و از این طریق بر آنها مسلط شد. برای اثبات نظریه‌اش یک شب برحسب اتفاق متوجه مراسم ازدواج یکی از کارمندان اداره‌اش می‌شود و تصمیم می‌گیرد که ناخوانده وارد آن مجلس شود، توجه همه را به خود جلب کند و همه را به تحسین خود وا دارد، اما اتفاقات طور دیگری رقم می‌خورند...
۳- «بزدل» حکایت دو رفیق صمیمی است به نام‌های «واسیا» و «آرکادی». واسیا مدتی است که عاشق دختری شده و همین باعث شده در انجام کارش سستی کند. شغل وارسیا رونوشت‌نویسی است و تنها یکی دو روز بیشتر به زمان تحویل کار باقی نمانده و همین استرس فراوانی به او وارد می‌کند. علی‌رغم تلاش‌های آرکادی، دوستش، نمی‌تواند بر این استرس غلبه کند...

سها

سها

1403/11/14

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

بسیار ضعیف، مبتدی و فاقد محتوا !!!
داستایفسکی یکی از نویسندگان محبوب من است، اما از خواندن این کتاب نه تنها لذت نبردم،‌ بلکه از خریدش احساس پشیمانی هم می‌کنم.
بله، داستایفسکی مبتدی بود اما در نخستین داستانی که در جوانی نوشت(بیچارگان) هم به این اندازه ضعیف نبود! و این مایه‌ی تعجب من بود، البته دو داستان آخر کتاب، چند سر و گردن بالاتر از پنج داستان نخست بودند اما آن‌ها هم توجه من را جلب نکردند.

معرفی‌ نامه‌
رویای آدم مضحک، عنوان یک مجموعه‌ی داستان کوتاه متشکل از هفت داستان به نام‌های «آقای پروخارچین»، «پولزونکوف»، «دزد شرافتمند»، «درخت کریسمس و ازدواج»، «ماری دهقان»، «کروکودیل» و «رؤیای آدم مضحک» به قلم داستایسفکی‌ست.

نقل‌قول نامه
"به محض این‌که حقیقت را شناخته و دیده باشید، می‌دانید که عین حقیقت است و هیچ حقیقتِ دیگری در کار نیست، چه خواب باشید چه بیدار."

کارنامه
در آخر به مانند روال گذشته در خصوص امتیازدهی به کتاب‌های مجموعه‌ی داستان، به هر یک از داستان‌ها به شرح زیر نمره‌ی جداگانه داده‌ام:
آقای پروخارچین ۱ستاره٬ پولزونکوف ۱ستاره٬ دزد شرافتمند ۲ستاره٬ درخت کریسمس و ازدواج ۲ستاره٬ ماری دهقان ۲ستاره٬ کروکودیل ۳ستاره و رؤیای آدم مضحک ۳ستاره، نهایتا ۱۴ ستاره برای ۷ داستانِ کوتاه که معدل ۲ستاره برای این مجموعه داستان منظور می‌نمایم.

یکم آذرماه یک‌هزار و چهارصد

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

بسیار ضعیف، مبتدی و فاقد محتوا !!!

معرفی‌ نامه‌

نقل‌قول نامه