معرفی کتاب مأموریت در قصر اثر سعید محمدی

مأموریت در قصر

مأموریت در قصر

سعید محمدی و 3 نفر دیگر
4.3
32 نفر |
11 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

68

خواهم خواند

19

شابک
9789649734873
تعداد صفحات
196
تاریخ انتشار
1398/8/21

توضیحات

کتاب مأموریت در قصر، نویسنده سعید محمدی.

لیست‌های مرتبط به مأموریت در قصر

سفر الماسخانه یی برای شبکمی دیرتر

کتاب های ۱۴۰۲ من 💜📚📝

25 کتاب

اول از همه ممنونم از بهخوان که باعث شد اشتیاق دوباره ای نسبت به کتاب خواندن به دست بیارم .‌ اشتیاقی که چند وقتی از بین رفته بود . ممنونم بهخوان 🙏😍 اما در اینجای کار می خوام درباره کتابایی که امسال خوندم و دلیل اینکه حالا چرا اینا رو خوندم ، صحبت کنم 👌: دختران آفتاب رو بعد از سال ها خاک خوردن در کتابخانه ، تابستان شروع به خواندش کردم به خاطر اینکه گفتم شاید این کتاب بتونه سوالات مختلفم رو تو این سن پاسخ بده . شبیه مریم رو از کتابخونه جمکران خریدم به دلیل اینکه باغ طوطی رو خونده بودم . باغ طوطی هم ، ماه رمضان پارسال مامانم برام خرید ، اولش ظاهرش خورد تو ذوقم ولی هیچوقت نباید از رو ظاهر قضاوت کرد . بچه های راه آهن هم بعد از سال ها شروع به خواندنش کردم و لذت بردم . شاهزاده و گدا هم که دیگه همه باهاش آشناییم ، بی نظیره !! سپید دندان هم به دلیل قلم شگفت انگیز جک لندن خوندمش . آوای وحش هم چون که از قبل سپیدان دندان رو خونده بودم ، از نمایشگاه کتاب امسال خریدم و لذت بردم . کتاب های سرگذشت استعمار هم ، پارسال با یه مسابقه ای به نام هیس طوری آشنا شدم و برای اولین بار رفتم سراغ کتابهای تاریخی و خوشحالم که پا در این راه گذاشتم . نیکلاس نیکلبی رو به خاطر قلم مجذوب کننده چارلز دیکنز و علاقه بیش از حدم به نوشتنش ، از کتاب خونه مدرسه مون امانت گرفتم . هاکلبری فین هم تابستان که وقت آزادی داشتم شروع به مطالعه اش کردم و چندان لذتی نبردم. امضای جوجه تیغی رو یکی از فامیل هامون تو تولد دخترش به همه بچه ها کادو داد ، اولش خورد تو ذوقم و پیش خودم گفتم ( یعنی واقعاً فکر کرده من از این کتاب می خونم ) ولی بعداً به طور اتفاقی بازش کردم و چند صفحه اول رو که خوندم عاشقش شدم. خانم دات فایر هم به دلیل اینکه فیلمش رو دیده بودم ، از کتابخانه مدرسه مون امانت گرفتم . باغبان شب هم به دلیل جلد جالبش از کتابخانه امانت گرفتم و واقعا خوشحالم که این کتاب رو مطالعه کردم . پسری در برج هم همین طور شد و در طول امتحانات ترم ، بعد از هر امتحان ، تو تایم انتظار برای رسیدن ماشین می خوندمش . رویای نیمه شب هم که آنقدر معروف بود شروع به خواندنش کردم . روزگار عمار و ماموریت در قصر رو چون بقیه کتاب های این مجموعه رو خوانده بودم ، امانت گرفتم و خوندمش. سرود کریسمس رو هم یکی از همکلاسی های پارسالم معرفی کرد و امسال خریدم و خواندم. قتل راجر آکروید هم به دلیل اینکه جدیدا علاقه پیدا کردم به ژانر جنایی و معمایی ، خریدم و چالش بهخوان انگیزه ای شد تا یه هفته ای تمومش کنم . و البته این کتاب کادوی نمره بیست تو کارنامه ترم اولم بود . و کتاب سفر الماس و خانه ای برای شب هم که در حال خواندنشون هستم و امیدوارم تا سال جدید بتونم تمومش کنم 😍🌹 به امید اینکه در سال پیش رو کتاب های زیبا و زیادتری رو بخونم 🖤💜

23

یادداشت‌ها

          داستان این کتاب در شهر بغداد و در دوران امامت امام موسای کاظم(ع) و حکومت هارون الرشید می‌گذرد و شخصیّت اصلی داستان، یکی از اصحاب امام(ع) به نام علی بن یَقطین است. وی وزارت هارون را بر عهده دارد؛ ولی به شکل مخفی و سرّی، عضو سازمان وکالت امام(ع) نیز هست و به شیعیان یاری می‌رساند؛ ولی بعضی از بدخواهان دربار عبّاسی، از عقیدۀ مذهبی وی و دلبستگی‌اش به امام کاظم(ع) خبردار می‌شوند و تلاش می‌کنند تا او و باقی اعضای سازمان وکالت و شخصیّت‌های مؤثّر شیعه در بغداد را رسوا و دستگیر کنند و بدین ترتیب، شیعیان در مخمصه می‌افتند.
با توجّه به متن کتاب و نام بردن از تعداد قابل ملاحظه‌ای از بزرگان شیعه در این کتاب، به نظر می‌رسد که نویسنده برای نگاشتن این کتاب، مطالعات تاریخی داشته؛ ولی گاهی اشکالات تاریخی خاصّی نیز در این کتاب مشاهده می‌شود؛ مانند آنکه در این کتاب، به شیعه مذهب بودن اصمعی (شاعر معروف) اشاره شده که نگارندۀ این یادداشت، نمی‌داند نویسنده آن را با تکیه به کدام منبع تاریخی گفته.
در داستان، وصف و بیان ظاهر اشخاص و اماکن، تا حدّی کم است و شاید به دلیل وجود تصویرگری در کتاب، نویسنده از نوشتن وصف‌های بسیار برای فضاهای داستان، منصرف شده.
شایسته بود که نویسنده در پایان کتاب، به پایان زندگی علی بن یقطین و سال وفات وی نیز اشاره می‌کرد. علاوه بر آن، نویسنده در کتاب، اسم تعدادی از بزرگان شیعه را در این کتاب آورده که به زندان می‌افتند یا فراری می‌شوند؛ مانند هشام بن حکم، محمّد ابن أبی عمیر، و عبدالرحمان بن حَجّاج. دربارۀ این اشخاص نیز شایسته بود که عاقبت کار آنان در پایان کتاب درج شود.
        

1