معرفی کتاب جمشید: طلوع اثر اشکان رهگذر

جمشید: طلوع

اشکان رهگذر و 7 نفر دیگر
3.4

1395/12/10

رمان مصور حاضر، برداشتی آزاد از اسطوره جمشید است که از یک سو تخیل نگارندگان و از سوی دیگر با نگاهی بر کتب مختلف که به تفسیر و تعریف اسطوره «جمشید» پرداخته و در کتب تاریخی منعکس شده اند، نگاشته و تصویر شده است. در این داستان در میان نخستین آفرینندگان، یزدان فره خود را به «جمشید» ارزانی می دارد، وی به «جمشید» صنعت می آموزد و از او می خواهد تا مردمش را برای رسیدن دیو سرما «ملکوس» آماده کند،  همچنین دستور می دهد تا شهری بنا شود تا مخلوقاتش به نیکی گرد هم آیند و سرما را سپری کنند.

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

تعداد صفحه

15 صفحه در روز

لیست‌های مرتبط به جمشید: طلوع

نعیمک

نعیمک

1403/12/25

کتاب یک رمان گرافیکی است. در رمان‌های گرافیکی تصویر اهمیت بیشتری نسبت به متن دارد. در واقع رمان‌های گرافیکی به زبان‌ ساده‌تر چیزی بین کمیک و کتاب تصویری هستند. کتاب بر اساس قصۀ جمشید است که تفاوت‌هایی در آن ایجاد کردند که جذاب‌تر باشد. واقعاً هم جذاب‌تر است. کل ایده و طراحی شخصیت‌ها بسیار زیبا است و هر کدام‌شان خو و خصلت درونی‌شان هم در ظاهرشان پیدا است. هیولا وموجودات عجیب زیبا کشیده شدند و به طور کلی کتاب تلاش کرده به بهترین شکل ممکن تولید شود. واقعاً کتاب زیبایی است و خواندن و ورق زدنش تجربۀ بسیار دلنشینی است که در کتاب دیجیتال تجربه نخواهد شد.
اما کتاب از قصه ضربه می‌خورد. برخی از فریم‌ها بهم نمی‌خورند. داستان پرش دارد و سردرگمی خیلی زیاد است. شاید تلاشی بوده که انیمیشن به ما کمک کند که قصه را بهتر درک کنیم اما چنین اتفاقی نمی‌افتد و در نهایت چیزی که تحویل می‌گیریم مدام ما را دچار پرش ذهنی می‌کند و از قصه دور می‌کند. مثل همیشه سعی شده جملات ادبی باشد که نیست و تنها رسمی نوشته می‌شود و باز هم نکتۀ دیگری است که نمی‌دانم کِی درست شود و به این زبان عجیب‌الخلقه نه حرف بزنیم و نه بنویسم که بی‌سروشکل است. کتاب در نهایت برای کسانی که به رمان گرافیکی و کمیک و مهم‌تر از همه تصویرسازی علاقه دارند بسیار توصیه می‌شود.