معرفی کتاب بزرگ قد یک دکمه اثر مسعود ملک یاری

بزرگ قد یک دکمه

بزرگ قد یک دکمه

مسعود ملک یاری و 1 نفر دیگر
3.6
27 نفر |
9 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

45

خواهم خواند

5

شابک
9786004626804
تعداد صفحات
36
تاریخ انتشار
1399/6/1

توضیحات

        من یک دکمه ی سیاه پلاستیکی ام و هر بار از خودم می پرسم: من به چه دردی می خورم؟!
      

لیست‌های مرتبط به بزرگ قد یک دکمه

خانه ی عروسکی منقصه های هارولد: هارولد و مداد شمعی بنفشبزرگ قد یک دکمه

۱۰ داستان کودک برای افزایش خلاقیت

10 کتاب

قصه‌ها از ابعاد مختلفی ذهن را پرورش می‌دهند و هر کدام دستی می‌شوند که خمیره‌ی خلّاقیت را شکل داده، به تندیسی شاهکار بدل می‌کنند. داستان‌ها الهام‌بخش ایده‌های جدید هستند، کمک می‌کنند تا خواننده همدلانه خود را در موقعیت‌ها و در کفش‌های آدم‌های مختلف تصور کند، با روابط علّی و معلولی‌شان تفکر انتقادی را تقویت می‌کنند، زبان را رشد می‌دهند و حل مسئله را تبدیل به یک مهارت می‌کنند؛ دقیقاً مواردی که ابزاری هستند برای بروز خلاقیت. در میان قصّه‌ها اما داستان‌هایی هم هستند که علاوه بر این موارد، موضوعشان هم خلّاقیت است و به اهمیت یا ابزار و موانع بروز آن می‌پردازند. به همین واسطه، این آثار مزیتی بالاتر از باقی کتاب‌ها در پرورش خلاقیت دارند. در ادامه‌ی این یادداشت قصد داریم ده کتاب از آثار کودک که بیشتر برای رده‌ی سنی ۶ تا ۹ سال پیشنهاد می‌شوند را معرفی کنیم. باشد که درهای جادویی خلّاقیت را به روی ذهن کنجکاو کودکان باز کنند. متن کامل این یادداشت را در مجله‌ی میدان آزادی بخوانید: https://azadisq.com/mag/%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9-%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%82%DB%8C%D8%AA

2

یادداشت‌ها

گوهر قوامي

گوهر قوامي

7 روز پیش

          این کتاب برای گروه سنی الف و ب در نظر گرفته شده به اساسی ترین و مهم ترین مشکل در بچه ها اشاره کرده.
عدم اعتماد به نفس و کمبود عزت نفس در کودکان می تونه بستر پهم ترین ناهنجاری های اجتماعی در بزرگسالی باشه که تبعاتش رو این روزها بسیار زیاد می بینیم بلایی که افراد سر چهره هاشون میارن که ناشی از همین ماجراست...
سیر روایت توی این کتاب این شکلیه که دکمه ی کوچک که احساس عدم کفایت داره و فکر می کنه وجود مفیدی نداره اول آرزو می کنه کاش کلا چیز دیگه ای باشه یک چیز مفید مثل عینک مثلا اما بعد در ادامه این آرزو به تغییر جایگاه محدود می شه که احساس می کنه شاید در جای دیگه ای با همین ماهیت می تونه مفید باشه(مثل لباس پادشاه) 
نمی دونم از نظر روانشناسی این تغییر رو می شه بهبود در نظر گرفت یا نه که اگر بشه در نظر گرفت در این داستان توجیه نشده و ناگهانی بوده بنظرم‌.
در ادامه دکمه از حسرت های زندگیش می گه که خیلی راحت کودک می تونه با حسرت های احتمالی کودکانه خودش تطبیق بده و حس همذات پنداری بهش می ده.حتی دکمه در جایی خودش رو با باقی دکمه های احتمالا موفق مقایسه می کنه که این هم عادت ذهنی بسیاری از بچه ها و حتی پدر مادراشونه.
در ادامه قسمتی که دکمه تو جیب پسرک زندانی می شه می گه حس می کنه یه قهرمان اسیره! که من واژه ی "قهرمام" رو اینجا توجیه نشده می بینم و اونم در شرایط روحی دکمه که در سطح پایینی از اعتماد بنفس بود.
در نهایت پایان داستان برای من خیلی جذاب و دوست داشتنی و شگفت انگیز بود. 
اینکه جای مناسبش رو پیدا کرد اون هم نه جایی شاید همه متصور می شدن براش بلکه جایی که برای اون ساخته شده بود. که اشاره به همون هدف خلقت داره که از مهم ترین مسئله. 
اما یه مسئله اینجا خیلی مهمه که این استعداد یابیه و پیدا کردن جایگاه چطور اتفاق افتاده؟ فرآیندش چی بود؟  آیا در ازای تلاش و پرسشگری و جست و جو بدست اومده؟ یا در نتیجه ی نا امیدی و بی برنامگی و در نهایت سرنوشت و شانس؟ 
متاسفانه بنظرم این از مشکلات اساسی پایان این داستان بود که این موفقیت و احساس رضایت بدون تلاش حاصل شد...
در کل داستان شیرینی بود🤭 

        

1