پرسی جکسون و نبرد هزارتو

پرسی جکسون و نبرد هزارتو

پرسی جکسون و نبرد هزارتو

ریک ریوردان و 1 نفر دیگر
4.4
31 نفر |
9 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

2

خوانده‌ام

79

خواهم خواند

24

زمان جنگ بین المپی ها و ارباب تیتانها، کرونوس، هر لحظه نزدیکتر میشود و در این میان حتی اردوگاه دورگه هم دیگر در برابر ارتش کرونوس امن به نظر نمی رسد. پرسی و دوستان نیمه ایزدش برای جلوگیری از حمله لوک به اردوگاهشان، از میان هزارتو به دنیایی عجیب و خطرناک پا میگذارند که در هر گوشه اش خطری در کمین شان نشسته است. دوستیهای جدیدی که در این ماجرا شکل میدهند، رازها و معماهای زیادی را برایشان حل میکند.ریچارد راسل ریک ریوردن، متولد سال 1964 میلادی، نویسنده ای امریکایی است که بیشتر برای مجموعه پرسی جکسون و فرمانروایان المپ مشهور شد. مجموعه های وقایع نگاری کین، کراس اور جادوگران و دورگه ها، مگنس چیس و خدایان آزگارد، مجازات آپولو، سی و نه سرنخ و نیز مجموعه پنج جلدی قهرمانان المپ از دیگر آثار اوست. شرکت فوکس قرن بیستم در سال های 2010 و 2013 دو فیلم بر اساس دو جلد اول مجموعه پرسی جکسون را تولید و روانه سینماها کرد.

پست‌های مرتبط به پرسی جکسون و نبرد هزارتو

یادداشت‌های مرتبط به پرسی جکسون و نبرد هزارتو

          پرسی جکسون ، یک پسر آمریکایی است. با همه ویژگی هایش. یک پسر خوانش پریش و دردسر ساز! اما بعد متوجه می شود که از قضا این دردسر سازی اش ، از یک نیروی ویژه خبر می دهد!
ریردان ، به نرمی در این کتاب فانتزی ، ارزش خانواده را نشان داده ، اینکه نسل بچه های تک والد یا بی والد چه رنجی می کشند. بچه هایی که از نعمت بودن یک والدشان محرومند و حتی پدر یا مادر نانتی  خوب محرومند. و والد رفته شان هم خبری از آنها نمی گیرد. بچه هایی که به خاطر مشکلات رفتاری  غیر ارادی شان  همیشه مورد سرزنش قرار می گیرند.
ریردان بر پر کردن خلا نداشتن اسطوره در فرهنگ آمریکایی (و نه سرخ پوستی) از اسطوره های یونانی استفاده کرده است و با اعتقاد راسخ به مهد تمدن بودن آمریکا ، (همان طور که اعتقاد دارد یونان باستان زمانی مهد تمدن بوده) با تلفیق این دو ، داستانی روان و جذاب برای نوجوان ها تحریر کرده ، و در آن تلاش کرده ، بارزش خانواده را به بهترین نحو به آنها یاد بدهد . قهرمان های داستان ، بچه هایی هستند مثل بقیه بچه ها! یعنی دقیقا همان نوجوانان معمولی آمریکایی که می فهمند ضعف هایی مثل خوانش پریشی آنها ، ناشی از قدرت نیمه ایزدی شان هست. البته این که آمریکا مهد تمدن است به شدت در داستان پررنگ است ، به گونه ای که از بین رفتن آمریکا در این کتاب ، مساوی است با از بین رفتن تمدن!به نظر من ریردان به خوبی توانسته حس افتخار را به نوجوان آمریکایی بدهد! جوری که او تمدن و فرهنگش را با همه عیب و ایراد ها ستایش کند ، در کنار آن در این مجموعه به شدت بر اثر خانواده تاکید می کند که می تواند یک نوع فرهنگ سازی جالب برای نوجوانان 11 تا 16 سال (سنین نوجوانان کتاب) باشد.
        

0