لیستهای کتاب زینب شیبانی لیست منتشر کرد. 1403/8/27 از حسین ع ☘️ 5 کتاب از کربلا خواندن ... 0 0 نرگس🐚 لیست منتشر کرد. 1403/6/5 باید در این کتابها غرق شد♥️ 44 کتاب اگر روزی مجبور شوم یک چمدان ببندم و بروم، این کتابها را هرطور شده با خود راهی ماجراجویی جدیدم میکنم. این کتابها در اعماق قلبم خانه دارند، و من به آنها تعلق دارم 💘 7 17 محدثه لیست منتشر کرد. 1403/6/2 حسینبنعلی 7 کتاب کتابهایی ک درمورد امام حسین(ع) خوندم 0 1 -Beirut- لیست منتشر کرد. 1403/5/26 اونهایی که می خواهم بخونم 19 کتاب ایشالله تا اخر تابستان😅🙃 0 7 فهیمه حدیدی لیست منتشر کرد. 1403/3/18 یک ماه تا ماهِ خون 19 کتاب مناسبت خوانی یکی از راه هایی است که سرعت و توان مطالعه شما رو چند برابر می کنه، مثلا ایام محرم از مناسبت هایی هست که واقعا سخته به دنیای رمان ها و کتاب هایی رفتن که پرچم های مشکی در آن با نسیم نمی رقصند و واژه ها طعم شوری اشک و چایی روضه نمی دهند. امروز تا محرم تقریبا یک ماه باقی مونده اما برای اینکه کتاب محرم امسال و رزق تون از روایت واقعه باشکوه عاشورا انتخاب کنید و بتونید تهیه اش کنید الان زمان خوبیه ... کتاب هایی که در لیست هستند کتاب هایی دوست داشتنی و متفاوت اند. متفاوت ترین شان می توانم بگویم همان نمایشنامه اسب هاست! کوفه تا کربلا به روایت اسب ها و نه سواران شان ... کتاب ها را تقریبا بر اساس دوست داشتن می چینم و بالایی ها از پایینی ها محبوب ترند ... اما هر نسیمی که از این روایت می وزد به قلب ها حرارت می دهد و روح آدم را آرام تر، وسیع تر و در عین حال بی تاب تر می کند! نمی توانم دقیق توضیح بدهم . اما شما هم حرف های نصفه من را می فهمید، مگر نه؟! 4 12 علی سعیدی لیست منتشر کرد. 1402/5/2 تقویتی محرم تا اربعین 18 کتاب بهره ای که آدم از عشق حسین برد روزی اش بود از روز الست حیف که عاشقی از ما نزایید درد اما هر چه بود از حسین بود 0 15 محدثه سلمانی لیست منتشر کرد. 1402/4/29 کتاب های محرمی 17 کتاب این کتابا رو معمولا محرم ها با خودم اینجا و اونجا می برم یا توی خونه می خونمشون. کتابای حال خوب کنی ان 1 42 مهدی شکرگزار لیست منتشر کرد. 1402/4/29 محرم خوانی 11 کتاب لیستی از کتابهای مناسب برای مطالعه در مورد حادثه عاشورا ۶ مورد اول در مورد حادثه عاشورا و چرایی آن و باقی لیست، داستانهایی در رابطه با عاشورا. 1 17 مرتضی لیست منتشر کرد. 1402/4/27 کتابِ محرّم 15 کتاب کتابهایی که بهترین زمان مطالعهشون ماه محرم است. 2 43