لیستهای کتاب نِگارینـ لیست منتشر کرد. 2 روز پیش کتاب های صوتی🔈 19 کتاب کتاب هایی که توی ایران صدا رایگان گوش کردم.من خودم همیشه دنبال اینجور لیستی توی بهخوان میگشتم. 0 6 ریحانه کمالی لیست منتشر کرد. 1404/5/5 شوق پرواز 8 کتاب کتاب های جذاب از انتشارات کانون پرورش فکری 0 2 zeynab mohamadi لیست منتشر کرد. 1404/4/28 رمانهای نوجوان باموضوع جنگ 10 کتاب خواندن رمانهای نوجوانی که درباره جنگ و شرایط قبل و بعد از آن صحبت میکنند، دراین زمانه اهمیت بسیاری دارد؛ بهخصوص برای نوجوانان. چرا که به آنها یاد میدهد که چطور از شرایط سختی که تجربه کردند عبور کنند. رمانهای پیشرو، آثاری هستند که از جنگ و زمانهی بعد از آن درایرانو جهان برای نوجوانان حرف میزنند. 6 109 نرگس فلاح بردبار لیست منتشر کرد. 1404/4/19 کتاب های کانون فکری نوجوانان به ترتیب امتیاز 37 کتاب بعضی ها که تعداد رای دهنده کمتری داشتن رو پایین تر گذاشتم *شما هم اگر کتاب خوبی میشناسید معرفی کنید اضافه کنم(البته کتاب هایی که گذاشتم تعدادی از کتب معروف کانونه و الزاما عالی نیست!) *هستی رو خودم خوندم و توصیه میشه🌱 1 30 فاطمه کاردانی لیست منتشر کرد. 1404/1/16 کتابهایی که سال ۰۳ خواندم 71 کتاب من کتاب میخواندم اما سال ۰۳ به واسطه چالشی که یکی از دوستان ترتیب داده بود برای خودم تعداد مشخص کردم. ۵۰ کتاب و ۱۲ هزار صفحه را هدف قرار دادم اما خوشبختانه توانستم بیش از ۷۰ کتاب و ۱۸ هزار صفحه را مطالعه کنم.خدا را شکر 0 19 zara لیست منتشر کرد. 1404/1/4 رمان کوتاه" 10 کتاب . . . 0 6 یسنا زنگویی لیست منتشر کرد. 1404/1/3 زیباترینرمانهاینوجوان 4 کتاب اینرمانهازهنبازودرکقویمیخواهند. منازخواندناینکتابهالذتبردم. بهشماهمپیشنهادمیکنماینکتابهارابخوانید. (مجموعهرمانهاینوجوانامروز) 3 13 فاطمه نصراله زاده لیست منتشر کرد. 1403/2/30 کتاب های 1403 44 کتاب کتاب هایی که امسال خوانده ام. 0 18 امیرحسین ملکی لیست منتشر کرد. 1403/2/30 برای نوجوونهای 13+ 25 کتاب کتابهایی که نوجوانها دوستشان دارند. 0 9 مهشید میرزاییان 🥀 لیست منتشر کرد. 1402/9/16 رمان نوجوان امروز 29 کتاب رمانهای معاصر کانون پرورش فکری برای نوجوانان 0 27 مهتاب حیاتی لیست منتشر کرد. 1402/8/11 رمان نوجوان 63 کتاب رمان های نوجوانی که خوانده ام. 0 58 فاطمه تقی پور لیست منتشر کرد. 1402/2/31 نمایشگاه ۴۰۲ 9 کتاب 0 1 بهخوان لیست منتشر کرد. 1402/2/25 رمان نوجوان بالای ۱۲ سال 26 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ رمان مناسب گروه سنی نوجوان بالای ۱۲ سال که توسط زهرا توکلی (@zahratavakoli) و معصومه توکلی (@masoomehtavakoli ) تهیه شده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 31 زهرا توکلی لیست منتشر کرد. 1402/2/20 انقلاب و دفاع مقدس بالای 12 سال 9 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب هایی که به موضوع انقلاب و یا دفاع مقدس پرداخته اند و مناسب گروه سنی بالای 12 سال هستندکه با همفکری خواهرم معصومه توکلی @masoomehtavakoli تهیه کرده ام. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 18 بهخوان لیست منتشر کرد. 1402/2/20 انقلاب و دفاع مقدس بالای ۱۲ سال 9 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب هایی که به موضوع انقلاب و یا دفاع مقدس پرداخته و مناسب گروه سنی بالای ۱۲ سال هستند که زهرا توکلی zahratavakoli@ با همفکری معصومه توکلی masoomehtavakoli@ تهیه کرده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تک جلدهایی از آن در فهرست ذکر شده است. 0 19 لیلی بهشتی لیست منتشر کرد. 1402/2/17 داستانهای نوجوان از نویسندگان ایرانی 10 کتاب شماری از داستانهای ارزشمند فارسی برای نوجوانان (نخواستم بگم «خوب»، که به نظرم بیمعنیترینه در حوزه کتاب. ولی ارزشمند هم جوریه که انگار من صلاحیتی دارم برای ارزشگذاری کتابها، که اینطور نیست یقینا) 0 29