لیستهای کتاب Niloufar لیست منتشر کرد. 1401/9/23 پنج ستاره ها ⭐ 5 کتاب بهترین کتابهایی که خوانده ام 0 26 mahsa لیست منتشر کرد. 1403/6/3 کتاب های معرفی شده توسط مجتبی شکوری 42 کتاب بیشتر شما عزیزان با دکتر مجتبی شکوری اشنا هستید. یا اسمش را شنیده اید . تصمیم گرفتم کتاب هایی که در برنامه کتاب باز توسط ایشون معرفی شده برا خودم و شما لیست کنم . 0 27 زهرا حق شناس لیست منتشر کرد. 1403/1/7 باشگاه ۱۶ هزار تایی ها 51 کتاب کتاب هایی که میخوام با باشگاه ۱۶ هزارتایی ها بخونم 1 9 Mahdi لیست منتشر کرد. 1402/2/30 فلسفی های مورد علاقم 25 کتاب رمان ها و نمایشنامههای فلسفی که هر روز به ذهنم میان. 2 37 shadab لیست منتشر کرد. 1402/11/10 عالی ها 13 کتاب خیلی خیلی خوب بودن انصافا 0 2 محمد داداش زاده دیمان لیست منتشر کرد. 1402/3/14 شاهکارهای داستانی جهان 25 کتاب شاهکارهای داستانی جهان مجموعهای از رمانها و داستانهایی است که کاملا منحصر به فرد و خلاقانه هستند و نظیر آنها وجود نداشته و یا نظیر آنها بسیار کم است. قطعا در انتخاب آنها سلیقه اینجانب نیز دخیل بوده و غیر قابل انکار است. اما در ارزشمندی بیپایان این کتابها شکی وجود ندارد. 2 8 مبینا طاهری لیست منتشر کرد. 1401/9/9 رمان ملل 37 کتاب رمان های ملل 0 34 محسنحسام مظاهری لیست منتشر کرد. 1401/9/20 صد کتاب برتری که خواندهام 76 کتاب این فهرست 100 عنوان از برترین کتابهایی است که خواندهام. چند نکته: این فهرست به تدریج تکمیل و اصلاح میشود. از آثار چندجلدی تنها یک جلد را آوردهام. ترتیب آثار لزوما بهترتیب اولویت و اهمیت نیست. در انتخاب چاپها، تصحیحها و ترجمهها حتیالامکان دقت کردهام. 1 56 وحید افشاری دوست لیست منتشر کرد. 1401/9/2 کتابهایی که نیمه رها کردم 2 کتاب کتابهایی که داخل این لیست گذاشتم جذابیت لازم برای ادامه را نداشتند و نیمه رها کردم. برخی ها به دلیل گنگ و شلوغ بودن داستان و از هر دری سخنی گفتن و برخیها را به دلیل عدم جذابیت موضوع و همچنین ترجمه آنها و.... 0 8 رضا امیرخانی لیست منتشر کرد. 1401/7/30 سیاههی صدتایی رمان 100 کتاب اولا صد تا بيشتر شد، گفتيم صد و ده تا بشود تيمنا و تبركا، آن هم نشد! ميتوانيد خودتان تا صد و ده را پر كنيد. ثانيا براي بعضي از كتابها كه ترجمههاي متعدد داشت، ترجمهي بهتر را -به انتخابِ خودم!- برگزيدم. ثالثا نه كسي با خواندنِ رمان بيدين ميشود، نه ديندار، اين هر دو، كارِ آخوند است! رابعا اينچنين سياههاي را آنچنان كه پيشتر گفتهام، قديمها ناصرزادهي عزيز به ما -به دوستانم و نه به من!- پيشنهاد كرده بود، اما از آنجا كه سياههي وي را نيافتم، سياههي خود را نوشتم، كه يحتمل حذف و اضافاتي دارد. خامسا شايد بعضي از رمانهاي تازه منتشر شده مثلِ "سورِ بز" از دستم در رفته باشند، اما از آنطرفِ قضيه شايد بعضي از رمانهاي قديمي را نيز فراموش كرده باشم، مثلِ "هكلبري فين" يا "تام ساير". اين به آن در. سادسا در اين سياههي رمان، كتابهايي وجود دارند كه اصالتا رمان نيستند، مثلِ "هفت روزِ آخر" رضا بايرامي. سابعا اگر پنج دقيقهي ديگر به من وقت ميدادند، نامِ بيست رمانِ ديگر را اضافه ميكردم، و يحتمل نامِ ده كتاب را نيز حذف. اما به هر رو شما ميتوانيد مطمئن باشيد كه از اين صد و اندي، دستِ كم پنجاه تا را بايد (حتا در دورانِ سپريشدهي بايدها و نبايدها!) بايد خواند... ثامناً -كه خيلي سخت است- همان هشتماً! بعضي از جاهاي خالي را كه بدجوري توي ذوق ميزد با توضيحاتي بيربط پر كردهام. ترتيب هم كاملا تصادفي است. تاسعاً اين قلم آنقدر از استعداد و فروتنيِ توامان برخوردار ميباشد كه كارهاي خودش را در اين سياهه نياورده باشد. منتقدانِ گرامي بيجهت دنبالشان نگردند!!! رضا امیرخانی، اردیبهشت 1397 *هشتتایش اینجا جا نشد: سنگ صبور (صادق چوبک)، بارون درخت نشین (ایتالو کالوینو)، سنگاندازان غارِ کبود (داوود غفارزادگان)، روی ماه خداوند را ببوس (مصطفا مستور)، مرغان شاخسار طرب (کالین مک کالوی)، صد سال تنهایی (گابریل گارسیا مارکز)، مجمع الجزایر گولاک (الکساندر سولژنیتسین)، مسخ و دربارهی سمخ (کافکا و ناباکوف). 2 114