وحید افشاری دوست وحید افشاری دوست دنبال کردن @afsharyv 5 دنبال شده 12 دنبال کننده کتابدوست(5 کتاب)0امتیاز دنبال کردن4یادداشت5امتیاز2لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 5 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها وحید افشاری دوست 1401/9/1 کوری ژوزه ساراماگو 4.1 157 در یک کلام داستانی بی نظیر و جذاب از آدمهایی که با کور شدنشان تمام قوانین اجتماعی و مدنی و تکنولوژی آنها هیچ و پوچ میشود و به سطح انسانهای اولیه و پستتر از آن میرسند، متن سخنرانی ژوزه ساراماگو در مراسم نوبل که در پیوست کتاب این انتشاراتی آمده، عالی و تاثیر گذار بود👏👌 0 16 وحید افشاری دوست 1401/9/1 از قیطریه تا اورنج کانتی حمیدرضا صدر 4.1 55 روایت جذاب و دیوانه کننده از مبارزه نفسگیر با بیماری سرطان حمیدرضا صدر! تضاد موجود در زندگی آقای صدر واقعا برات جالب بود!آدمی با زندگی تقریبا مرفه و لذت بخش که در چشم به هم زدنی تبدیل به جهنمی میشه و دغدغهاش درمان سرطان کوفتی ! که حتی رفتن به بهترین رستورانها و حرف زدن از فوتبال که عشقاش بوده براش عین عذاب میشه! جداً برای کسانی که ترس شدید از بیماری دارند توصیه نمیشه این کتاب را مطالعه کنند، به دلیل گیرایی و روایت جذاب و تاثیرگذار مطمئنم نسبت به سلامتی خود دچار وسواس و اضطراب میشید. اما شدیداً لذت بردم ولی عذاب کشیدم عذااااب و همین عذاب قسمتی از فکرم را تغییر داد، یکی از تاثیرگذارترین کتابهایی بوده که توی سالهای اخیر خوندم. روح آقای صدر شاد. 0 19 وحید افشاری دوست 1401/9/1 ساعت ساز نابینا ریچارد داوکینز 3.5 6 ارتباط گرفتن با این کتاب واقعا برام سخت بود! هیچ دلیلی نمیدیدم برای اینهمه توضیح و حاشیهٔ بعضاً علمی و زیست شناسی که جای این مطالب توی کتابهای درسی بود نه کتابی در سطح عموم! در کل توصیه نمیکنم وقت برای این کتاب بذارید. 0 0 وحید افشاری دوست 1401/9/1 سالتو مهدی افروزمنش 3.3 33 کتابی با داستان و شخصیتهای کلیشهای و تکراری اما خوشخوان و روان و در عین حال جذاب،روایت دوست داشتنی بود اما فضای داستان تکراری، کشتی گیری که رسیدن به آرزوهایش،منطق و تحلیلش از موقعیتی که در آن قرار گرفته را کور میکند و داستان شروع میشود. 0 5 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها وحید افشاری دوست کتابهایی که نیمه رها کردم 2 کتاب کتابهایی که داخل این لیست گذاشتم جذابیت لازم برای ادامه را نداشتند و نیمه رها کردم. برخی ها به دلیل گنگ و شلوغ بودن داستان و از هر دری سخنی گفتن و برخیها را به دلیل عدم جذابیت موضوع و همچنین ترجمه آنها و.... 0 8 وحید افشاری دوست کتابهایی که دوست دارم 3 کتاب این کتابها جزو بهترین و تاثیرگذارترین کتابهایی هستند که خواندهام 0 3 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.