@bookishnilou

20 دنبال شده

30 دنبال کننده

The woods are lovely, dark and deep
But I have promises to keep
And miles to go before I sleep
And miles to go before I sleep

1403/10/30

من سر این کتاب چقدر حرص خوردم.
ایده ای ناب اما داستان پردازی و چینش وقایع بد!

حاوی کمی  اسپویل !

نویسنده دنیایی را به تصویر می‌کشد  که ویروسی حیوانات را مبتلا کرده  و دیگر گوشت آنها قابل مصرف نیست و انسانها تصمیم میگیرند نسلی از انسانها را پرورش دهند و میل نمایند.
همان ابتدای داستان نویسنده یک خط داستان اصلی ایجاد می‌کند که به شدت عجیب است و مخاطب را درگیر میکند که خب آخرش چی میشود
در خط اصلی داستان من انسانی و من حیوانی روبه روی هم قرار میگیرند، در هم حل میشوند  ..من هم انسانم و میپرورم و میپرورانم  اما حیوانم.... من هم حیوانم و میکشم و میکشم اما انسانم!!!
اما همینجای امر نویسنده شروع میکند که زوایای آن دنیا را نشان دهد
اگر بخواهم که مثال بزنم
انگار نویسنده یک سفره ی رنگارنگ می‌چیند و وعده ی اصلی بسیار وسوسه برانگیز است اما هنگامی که میخواهی بدانی طعم وعده ی اصلی چیست میزبان نمی‌گذارد و برای شما از مخلفات تعریف میکند!
به نظرم وقایعی مثل شکار انسانها مثل آزمایشگاه  ژنتیک انسانها نباید اخر داستان آورده میشد آنجاها دیگر ما مشتاق خط روند اصلی بودیم
به نظرم باید پر اخت بهتری میشد .
شاید باید در دو جلد نوشته میشد یا دو بخش .
اول باید از زشتی های آن دنیا به ستوه می آمدیم بعد ما را به مسایل عشقی وارد میکرد!

در نهایت آیا انسان مدرن میتواند همچین ارزشهای جدیدی را پایه گذاری کند و به اخلاقیات پشت کند؟ قطعا بله.
و این لزوما همیشه بد نیست! انسانها در زیست شناسی در رده ی جانوران هستند و از لحاظ زیست شناسی رفتارهای ما هم به عنوان یک گونه کنار گونه های دیگر سنجیده میشود
بقا تنها قاعده ی  ژن هاست !!  فقط انسانها روش های جذاب‌تری! برای بقا پیدا میکنند!!!!!

1403/10/27

همین الان زمین گذاشتمش.
سومین جلد از مجموعه خدمتکار
برای ما عاشقان ادبیات جنایی، متاسفانه هرگز آگاتا کریستی ای زاده نخواهد نشد  و جایی که فکر میکنیم شاید یک نویسنده ی جدید بارقه هایی از نبوغ  کریستی و امثال او را نشان دهد اینگونه سرخورده میشویم.
دو جلد قبلی سرگرم کننده بود و کشش جنایی و معمایی داستان قابل قبول بود اما این جلد نتوانست سطح قبلی خود را حفظ کند و کمی ناامید کننده بود و  نویسنده به زور میخواست« عنوان» را به داستان ربط بدهد.
از جسارت های میلی و انزو دیگر خبری نیست البته با توجه به سن آنها و بچه دار شدنشان طبیعی است و از این بابت درست پردازش شده اما هوششان چرا کمتر شده ؟! آنهم با آن سابقه ی درخشانی که دارند! در کل شخصیت ها ضعیف بودند.
البته اگر تا اخر خوانده باشید شاید با من موافق باشید  که  امیدی  هست که  ممکن است این کتاب یک پله برای معرفی شخصیت ماجراساز جدید است.. شاید ..امیدوارم خانم مک فادن این را در نظر بگیرد!
میلی و انزو پس از ماجراهای داستانهای دو کتاب قبل حالا باهم ازدواج کردند و صاحب فرزند شدند و دنبال یک زندگی آرام و معمولی در یک خانه ی جدید هستند؟
آیا موفق میشوند ؟
ما که بعید میدانیم!

1403/10/24

اگر قبلا کتاب خواربارفروشی نامیا را خوانده اید و لذت بردید؛ از این کتاب هم لذت خواهید برد .
اگر قبلا کتاب خواربارفروشی نامیا را نخوانده اید و اکنون از این کتاب لذت بردید؛حتما از آن کتاب هم لذت خواهید برد!!

تم هر دو  کتاب بسیار شبیه هم هستند در هر دو کتاب محلی انتخاب شده که گذشته ، حال و آینده بهم پیوند می‌خورند و انسانها با جنبه های دیگر زندگی آشنا میشوند و جور دیگری به زوایای زندگی نگاه خواهند کرد.

قبلا پیش از خواندن کتابها در مورد آنها مطالعه میکردم اما حالا ترجیح میدهم یک نگاه اجمالی به کتاب بیندازم و بعد به داستان فرصت بدهم شگفت زده ام کند
در مورد این کتاب هم همینطور شد .از کتاب تعریف بسیاری شنیده بودم و فکر میکردم که جنبه های روانشناسی زیادی داشته باشه اما اینطور نبود
بیشتر مخاطب با مفاهیمی چون عشق تعهد انتظار و سایر  احساسات و خصائل انسانی رو به رو میشود.

داستان در یک کافه اتفاق می افته که در  ان میتوانید به گذشته سفر کنید
اما چند قانون وجود دارد
هرچقدر که تلاش کنید نمیتوانید تغییری در حال ایجاد کنید
پیش از آنکه قهوهیتان سرد شود به حال برگردید
اگر زمان از دست شما در به رود به یک روح تبدیل میشوید!

حال ببینیم که انسانها برای چه به گذشته بر میگردند؟
ایا این امکان برای آینده هم هست؟
کتاب را بخوانید و جواب را بیابید

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.