لیستهای کتاب ابراهیم شجاعت لیست منتشر کرد. 1403/4/13 از باختران تا خاوران 49 کتاب سفر به دور دنیا در جهان کتابها سفرنامههایی به زبان پارسی که میتوان با آنها دنیا را بهتر شناخت... 4 86 حوراء سادات لیست منتشر کرد. 1403/8/2 کتاب هایی که دوست دارم بارها و بارها بخونم 7 کتاب خیلی دوست داشتم🫠 0 2 فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 لیست منتشر کرد. 1403/1/30 بهترین کتاب هایی که تا الان خوندم 20 کتاب کتاب هایی که تو این لیست میذارم کتاب هایی هستن که از خوندنشون حسابی لذت بردم و راضی بودم ازشون (معمولا سالی دو سه مورد اینطوری پیدا میشن) کاملا مسلمه که این لیست طبق سلیقه من چیده شده بنابراین احتمالش زیاده که در مورد یه سری از کتاب ها کاملا با من مخالف باشین ولی در کل امیدوارم این لیست به دردتون بخوره (به درد خودم جهت آرشیو کردن علاقه مندی هام میخوره) 5 18 زینب هادی لیست منتشر کرد. 1403/1/3 کتابهایی درباره دومین رهبر انقلاب اسلامی ایران 4 کتاب کتاب هایی که درباره یا از امام خامنهای خواندم 0 4 زهرا بذرافشان لیست منتشر کرد. 1403/6/23 کتاب های آقای امیرخوانی که خوانده ام 5 کتاب احساس میکنم شخصیت رضا امیرخانی کمی شبیه محس چاووشی باشد. اغلب کتابهایش را در دوران دبیرستان خوانده ام کارهای تمیز و خوبی ارائه دادن 0 3 م.مهدوی لیست منتشر کرد. 1403/5/19 با اینها سفر کردهام 10 کتاب اگر چه از قدیم گفتهاند" شنیدن کی بود مانند دیدن" اما سفر همیشه جذاب و تجربه افزا است حتی اگر به واسطه خواندن یک کتاب باشد و بر قلم شخص دیگری نشسته باشی و اینگونه به سفری کوتاه دعوت شوی. آنجا که نویسنده دست تو را میگیرد و با خود در تجربیات جدیدی که در سفر برایش رقم خورده همراه میکند و تو در نگاه نویسنده مینشینی تا او برداشت خود را از مکانها، اتفاقات، و آدمها برایت روایت کند. سفرنامه که میخوانی حتی فرصت این را داری که سوار بر قلم چند فرد متفاوت، بیش از یک بار به یک مکان سفر کنی و هر بار با اندیشهای جدید سیر کنی. نظر شما چیست؟ شما آن را چگونه میبینید؟ 0 20 عاطفه شکی لیست منتشر کرد. 1402/7/7 آسمون ☁️🌿 59 کتاب .. 📗🕊 6 43 ریحانه صابری فر لیست منتشر کرد. 1403/1/9 رضا امیر خانی 4 کتاب کتاب های از جنس طلا! 1 2 محمد امین حکمی لیست منتشر کرد. 1402/9/17 رمان (مناسب نوجوانان ۱۵ الی ۱۷ سال) 11 کتاب در این لیست سعی شده رمانهایی که برای قشر نوجوان و مشخصاً سن ۱۵ تا ۱۷ سال مناسب هستن معرفی بشه. 0 11 فاطمه لیست منتشر کرد. 1402/5/13 رضا امیرخانی 7 کتاب حتی آدمهایی که سلیقه مشترکی در کتابخوانی دارن در بحث کتابهای امیرخانی سلیقههاشون گاها متفاوته. 0 4 ریحانه الیاسی لیست منتشر کرد. 1401/4/12 کتاب نوجوان و بزرگسال 100 کتاب بهترین ها 3 57