لیست‌های کتاب

قرآن کریممردی به نام اوهما در برابر شما

کتاب‌امانتی،اینور بازار!

55 کتاب

سلام. یه بانوی خوش‌ذوق مشهدی اینکارو کرده و منم الان ذوق زده شدم(و نه جو زده) و از اونجا که مدتهاست که میخوام کتابامو امانت بدم و راهی پیدا نمی‌کنم، از بستر به‌خوان شروع می‌کنم و البته، این یه رابطه ی متقابله، بین من و شما، من و کتاب، شما و کتاب و کتاب و ما! برای اینکه این رابطه سالم پیش بره، این کارا رو انجام بدیم‌: درمورد من و شما: حفظ حریم خصوصی، رعایت کردن ساعت و روز تحویل دادن و تحویل گرفتن کتاب، سروقت حاضر شدن، احترام متقابل و البته، رفاقتِ‌کتابی! درمورد من و کتاب: سالم نگه‌داشتنش،با بیشترین موارد حفاظتی و مراقبتی به شما تحویل دادنش(چسب روی لبه ها، محکم بودن کاغذ ها و جلد کتاب، داشتن نام و نشان و تحویل توی کیسه ی امن!). درمورد شما و کتاب: تمام موارد بالا، به علاوه ی : ننوشتن داخل کتاب ،بدون اجازه به غیر‌خودتون تحویل ندادنش ،تمیزی کتاب و جبران خسارت به صورت توافقی. درمورد کتاب و ما : درست خوندن کتاب، فکر کردن به مطالبش، استفاده ‌ی مثبت ازش و حفظ احترام و شان کتاب، نویسنده و داستان. خب، در آخر اینکه من کاشانی هستم و احتمالا بین چند تا جای دیگم رفت و آمد کنم (خبر میدم)، مشتاق دیدار! (کتابا کو؟ توی لیسته 😁) اگه امانت دادم، موقتا کتابو حذف می‌کنم. پ‌ن : فقط خانوما و دختراااا

یاد اوما شروعش می کنیمما تمامش می کنیم

امانت کتاب به بانوان مشهدی ✨

58 کتاب

• اگر خانم هستید و مشهد زندگی می‌کنید، من این کتاب‌ها رو امانت می‌دم: - ما تمامش می‌کنیم - ما شروعش می‌کنیم - یاد او - تمام این مدت ✅ - عطر ✅ - بادام ✅ - سنگ، کاغذ، قیچی ✅ - پنج قدم فاصله - مغازه جادویی - اعترافات در ساعت ۷:۴۵ - بابا لنگ دراز - دشمن عزیز - مرد کوچک - زنان کوچک - ربکا - شاهزاده و گدا - مروارید - کتابخانه نیمه شب - هر روز - بازی‌های میراث ✅ - هری پاتر و سنگ جادو - هری پاتر و تالار اسرار - هری پاتر و زندانی آزکابان - هری پاتر و جام آتش - هری پاتر و محفل ققنوس - هری پاتر و شاهزاده دورگه ✅ - هری پاتر و یادگاران مرگ ✅ - به بچه‌ها گفتن، از بچه‌ها شنیدن، جلد دوم - نامزد گلوله‌ها ✅ - مثل خون در رگ‌های من - باش... - حسی به رنگ سبز از جنس آسمان - دل پلاس - فرشته‌ها هم عاشق می‌شوند ✅ - جاده کالیفرنیا ✅ - اپلای - ناقوس‌ها به صدا در می‌آیند - حانیه ✅ - اجاره نشین خیابان الامین - اینجا بدون تو ✅ - خانه مغایرت - آبنبات پسته‌ای ✅ - آبنبات نارگیلی ✅ - آبنبات لیمویی ✅ - تاوان عاشقی - ویولن زن روی پل - آداب کتابخواری - روایت بی‌قراری ✅ - دوران کوران - خواب باران - پنجره چوبی - ایهام ✅ - چایت را من شیرین می‌کنم - مثل بیروت بود - دختر موشرابی - النا - شبیه مریم ✅ - عاشق داعشی من - مرا با خودت ببر - تور تورنتو ✅ - مثل آب خوردن - گاو و فلفل ✅ - دختر نارنج و ترنج - خال سیاه عربی - خسروِ شیرین - من دیگر ما، جلد اول: جوجه‌های رنگی و بچه‌های فرنگی - من دیگر ما، جلد دوم: خارهای گل شده و گل‌های خار شده - من دیگر ما، جلد سوم: پرنده‌های در قفس و کودکی‌های نارس - من دیگر ما، جلد چهارم: بازی‌های عسلی و عسل‌های بدلی - من دیگر ما، جلد پنجم: قاب سراب نشان و بیداری خواب نشان ° کتاب‌هایی جلوشون علامت ✅ هست، فعلا در امانت کسی هستن. ° لیست به روز میشه ✨

هایدیسارا کوروبچه های راه آهن (رمان های کلاسیک نوجوان 3)

کتاب‌های کلاسیک برای نوجوان‌ها

43 کتاب

نوجوان که بودم کتاب‌های کلاسیک خیلی کمی خوانده بودم، اصلاً احساس نمی‌کردم این کتاب‌ها هم قابل خواندن هستند. وقتی معلم شدم، بچه‌هایی را دیدم که "فقط" کلاسیک می‌خواندند و لذت می‌بردند. چاپ جدید و چاپ خلاصه‌ی کتاب‌های کلاسیک برای نوجوان‌ها، باعث شد که امروز خواندن این دسته کتاب‌ها برای این گروه سنی در دسترس‌تر و ساده‌تر باشد. تلاش کردم این فهرست به شیوه‌ای جایگذاری شود که ترتیب از آسان به دشوار یا از سن کم به سن بیشتر داشته باشد، کتاب‌های جلد مشکی نشر افق، خلاصه کتاب هستند ولی باقی نسخه‌ها کامل‌اند. در همه‌ی موارد ترجیح بر چاپ نشر افق (یا قدیانی) است، منتها بعضی از کتاب‌ها با چاپ این نشر در بهخوان موجود نبود و ناچار شدم نسخه‌ی ناشر دیگری را اضافه کنم. بعضی‌ از کلاسیک‌هایی که در فهرست موجود نیست (مثل بلندی‌های بادگیر) را اصلا دوست نداشتم برای همین در فهرست نگذاشتم و این یک علاقه‌ی کاملاً شخصی است. فقط جلد اول مجموعه‌ها در این فهرست گنجانده شده و احتمالاً باز هم تکمیل خواهد شد.