لیستهای کتاب نشر باژ لیست منتشر کرد. 3 روز پیش بهترين تک جلدیها 22 کتاب بعضی كتابها خونده نمیشن، زندگی میشن! هر كتاب تك جلدی نشر باژ يه دريچه به يه دنيای جادوييه... اگه حال و حوصلهی خوندن مجموعههای فانتزی رو نداری، این کتابها رو بذار توی سبد خریدت! 9 63 amitis لیست منتشر کرد. 1404/5/11 کتاب های خوانده شده تابستان ۱۴۰۴ 21 کتاب کتاب ها همیشه نجات دهنده بودن، به خصوص در تابستان های بیهوده 0 8 amitis لیست منتشر کرد. 1404/4/23 پیشنهاد کتاب های فانتزی 26 کتاب این لیست صرفا متشکل از کتاب های فانتزی موردعلاقه کاربر سازنده هست. 0 8 ☆"ملکهٔ عذاداری"☆ لیست منتشر کرد. 1404/4/18 فانتزی☆ 18 کتاب ¤ 0 4 آوایگمشدهدرورقهایفراموشی؛ لیست منتشر کرد. 1404/2/4 قصه های سپیده دم؛ 100 کتاب دربارهی این لیست کتابها: انتخابهای من در این لیست فقط بر اساس ژانر رسمی نیستن، بلکه بر پایهی حسوحالین که هر اثر به من داده—خیال، رمزآلودگی، عمق روانی، یا حتی فانتزی سبکدار. برام مهمه که جهانِ هر کتاب نه فقط ساختارش، بلکه فضای تجربهش تعریف بشه. ممکنه بعضی کتابها در دستهی رسمی فانتزی یا تخیلی نباشن، اما لحظههایی از خوندنشون منو به دنیایی برده که خارج از واقعیت روزمرهست—و همین مرز لطیف بین ژانر و حالوهواست که برام جذابه. این لیست نه یک فهرست تخصصیِ کتابخانهایه، نه صرفاً احساسی؛ بلکه تلفیقیه از نگاه تحلیلی و تجربهی شخصی من از خواندن. اگر دیدگاه شما با من فرق داره، خوشحال میشم از زاویهی شما هم بشنوم ✨ 16 89 تیآرام؛ لیست منتشر کرد. 1404/1/5 کتابای ۱۴۰۴🫴🏻✨ 20 کتاب راستش اين ليست يجورايى بيشتر براى خودمه.. ( البته شايد شماهم بتونين استفاده كنين... نمیدونم 🤷🏻♀) 1403 كتابام و ليست نكردم و آخرسال شاید خيلى حدودى میدونستم چه كتابايى و چه تعدادى خوندم و خيلى سردرگم بودم سر اين موضوع. ولى خبب امسال و تصميم گرفتم از همین اول سال اين ليست و درست كنم🫸🏻 (هرکتابی که بخونم به لیست اضافه میشه) 1 7 nina لیست منتشر کرد. 1404/1/1 کتاب های ۱۴۰۳ 63 کتاب سال خوبی بود برای کتاب خوندن و تونستم کتاب های خوبی هم بخونم. این لیست از کتاباییه که سال گذشته خوندم . درواقع ۷۴ جلد کتاب خوندم اما به دلیل وجود نداشتن بعضی کتابای زبان اصلی توی بهخوان نتونستم اینجا قرارشون بدم . 0 10 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. لیست منتشر کرد. 1403/12/30 بهیادموندیترینهایهزاروچهارصدوسه✨️🤍 17 کتاب این کتابا توی سالی که گذشت برای من یادآور لحظات خوب و شیرینی بود که همراه با خوندنش بهم منتقل شد✨️💗 8 33 saye لیست منتشر کرد. 1403/12/20 درام + فانتزی 6 کتاب شاید یه روزی خریدمشون 0 1 هانـی🐋 لیست منتشر کرد. 1403/12/5 اقیانوس من 🐋 10 کتاب کتاب هایی که بوی دریا میدن : 0 125 زهرا هژبری:) لیست منتشر کرد. 1403/9/5 گزیده کتابای بهار 1403 10 کتاب این لیست و باید قبل از لیست گزیده کتابای تابستون میذاشتم ولی خب دیگه عیب نداره بریم برای کتابایی که مسلما ارزش خوندن دارن و از مجموعه ها فقط جلد اول قرار میگیره ولی منظور کل مجموعه ست 0 14 فاطیما لیست منتشر کرد. 1403/8/10 صدای امواج 🌊 31 کتاب دریا همیشه به من آرامش هدیه کرده ، چه خود واقعیش ، چه داستان هایی که از دلش بیرون اومده... پ.ن : این لیست بروز میشه. 16 155 Mohadeseh لیست منتشر کرد. 1403/5/9 فانتزی های محبوب! 33 کتاب با این کتاب ها به دنیای فانتزی سفر کن... 8 33 شادی حسینی لیست منتشر کرد. 1403/4/29 بهترین فانتزی های تک جلدی 12 کتاب اگر فانتزی خوان هستی و به خواندن مجموعه های فانتزی علاقه مند هستید این فانتزی های تک جلدی رو از دست ندید 🙃📚 23 151 کوثر باقری لیست منتشر کرد. 1402/8/18 خواندنیهای اقیانوسی 8 کتاب برای شیفتگان اقیانوس!;) 0 26