لیستهای کتاب ش کاظمینی لیست منتشر کرد. 1404/1/16 کتابهایی که میشود یک روزه خواند #یک_روزه 9 کتاب داستان های بلندی که می توانیم یک روزه بخوانیم و از این موفقیت خوشحال شویم :)))) (این لیست خالی از «مجموعه داستان کوتاه» است و شامل داستان های بلند و رمان می شود) برای کسانی که می خواهند عادت کتابخوانی را در خود رشد بدهند مفید است💛 0 4 دخترماه لیست منتشر کرد. 1404/1/12 اگه برگردم عقب دوباره نمیخونمشون . 12 کتاب این اولین لیستیه که منتشر میکنم. اینا کتابایی هستن که شاید شما دوستشون داشته باشید، و حتی خودم هم از بعضیاشون خوشم اومد ولی اگه به عقب برگردم وقتم رو برای خوندنشون صرف نمیکنم . میتونستم زمانی که برای خوندن اینا گذاشتم رو برای خوندن کتابای بهتری بزارم. تعریف اکثرشون رو هم شنیدیم همه، ولی اونقدری که میگن خوب نیستن! 37 152 Marzieh لیست منتشر کرد. 1404/1/3 کتاب های 1403 من🤩 15 کتاب خداروشکر امسال توانستم به هدف که گذاشته بودم برسم. امیدوارم سال دیگه بتوانم 15 تا کتاب یا بیشتر بخوانم.🙏🥰 سعی کردم براساس ترتیبی که خواندم کتاب ها تو لیست باشه. 0 7 راضیه یزدانی لیست منتشر کرد. 1404/1/1 کتاب هایی که سال ۱۴۰۳ خوندم 18 کتاب امسال یکم 🤏 بیشتر از پارسال کتاب خوندم، البته بیشترشم تابستون خوندم، از مهر به بعد که سرکار میرفتم فقط زنده بودم و حرص میخوردم و یه کتاب رو چند ماه طول میکشید تا تموم کنم 🥲 زان تشنگان از خیلی سال پیش نیمه کاره بود که تمومش کردم ولی امسال کلی کتاب نیمه کاره به جای گذاشتم 😭 از جمله: کهکشان نیستی، دیوان شعر فروغ، یادداشت های یک پزشک جوان و... که کلی عذاب وجدان دارم واسه تموم کردنشون. بخش دی رو از همه بیشتر دوست داشتم، روی ماه خداوند را ببوس از همه کمتر. (کی میتونه به جز تو برمودا باشه حساب نیست جز بدترینا چون مجبور بودم واسه یه درس دانشگاه بخونم 😅) مرد بالشی اولین نمایشنامه ای بود که تو زندگیم خوندم و خیلی خوشم اومد. (البته باغ آلبالو رو یکمشو تو فیدیبو خوندم ولی ادامه ندادم) نویسنده ای هم که بیشترین کتابو ازش خوندم طبق معمول منصور ضابطیان هست بعدش هم فریدا مک فادن که کتاب آموزگارش به گرد پای بخش دی ش هم نمیرسید. مربای شیرین فیلمش رو هم دیدم و خیلی کیوت بود. 0 0 نُها :) لیست منتشر کرد. 1403/5/12 کتاب های ۱۴۰۳ 60 کتاب کتاب هایی که در سال۱۴۰۳ مطالعه شد 0 18 فائزه بانو لیست منتشر کرد. 1403/2/18 ۱۴۰۳ 85 کتاب کتابهایی که در سال ۱۴۰۳ خواندم 0 20 سارا لیست منتشر کرد. 1403/8/3 ۱۴۰۳📚 33 کتاب کتابهای خوانده شده در سال ۱۴۰۳ ✨️🌱 این لیست به اضافهی کتاب «خواب شبانه» و «چرا او؟چرا من نه؟» که در بهخوان یافت نشدند. 0 5 نگار طالبی لیست منتشر کرد. 1403/12/17 ایرانی-خوانی 89 کتاب شروع ادبیات ایران به همراه نویسندگان معاصر 0 184 فاطمه رحمانیفر لیست منتشر کرد. 1403/6/27 سفرهای خیالی ۰۳...🍓🍭 35 کتاب به امید اینکه بتونم هرچه بیشتر در امسال کتاب بخونم. 0 17 Zina لیست منتشر کرد. 1403/10/10 عمرت به فنا رفته اگه نخونی 6 کتاب پ.ن:این لیست فقط یه فهرست زیادی پیشنهادیه🫡 3 1 مبارکه اکبرنیا لیست منتشر کرد. 1403/8/15 مستور خوانی 11 کتاب یک عاشقِ جناب مستور که سالی یکی دوبار سراغ کتابهایشان میرود که زود تمام نشوند🤓 0 11 عَطیّـــه سادآتـ🌻🌱✨ لیست منتشر کرد. 1403/10/7 بِهتَـــرینْ کِتآبهــآیِ ایرانـــي🇮🇷❤️ 7 کتاب این لیست براساس نظر شخصی بنده هست☺️ و در طی زمان کتابهای جدیدی به لیست اضافه میشه📚 خوشحال میشم شماهم بهترین کتاب ایرانی رو که خوندین به من پیشنهاد بدین😍🙏🏻 0 3 Zina لیست منتشر کرد. 1403/9/1 بوک لیست پاییزی 8 کتاب آنچه در پاییز 1403 خواندم 0 3 حدیثه عسکری لیست منتشر کرد. 1403/9/20 کتاب هایی که قرار است بخوانم 4 کتاب 🧕🏻📚 0 1 maryam torabi لیست منتشر کرد. 1402/12/28 لیست کتاب های ۱۴۰۲ 88 کتاب خوانده شده ها 0 16 مریم محسنیزاده لیست منتشر کرد. 1402/12/20 پیشنهاد کتابهای خوب برای خریدن 51 کتاب در این لیست تعدادی از کتابهایی خوب برای خریدن ارائه شده است. این کتابها از نویسندههای خوبی چون جلال آل احمد، احمد محمود، زویا پیرزاد، مصطفی مستور و بیژن نجدی است. 0 35 محمد مهدی جهانگیری لیست منتشر کرد. 1403/4/9 جمعی از فارسی نویسان معاصر 14 کتاب خب، آشفتگی کتاب ها بالاخره وادارمان می کند فولدر بسازیم و قفسه در نظر بگیریم و رقابتی میان کتاب ها برای جایگذاری در قفسه بالایی برگذار کنیم. اینهایی که برداشتم، همه گی داستان نویس ایرانی معاصر محسوب می شوند و می توانستند قفسه ای برای خود داشته باشند، اما مدتها چنین جمعیتی از نگاهم به دور مانده بود. حالا، جمعشان می کنم و می خوانمشان. اینکه هر یک چی هست و چگونه، به تدریج خواهم گفت. پیشنهادی برای اضافه کردن دارید؟ 9 93 محمد فاطمی لیست منتشر کرد. 1403/1/31 روانترین رمانهای فارسی 8 کتاب بیتکلف، صریح و دوستداشتنی 13 164 محمد کامیابی لیست منتشر کرد. 1402/1/12 کتاب های سال 1402 69 کتاب این لیست شامل کتاب هایی است که در سال 1402 مطالعه شده 2 27 علی لیست منتشر کرد. 1403/1/2 کتابهایی که در سال ۱۴۰۱ خواندم 70 کتاب تعداد کتابها: ۷۲ بهترین کتابها: بهتره با یکی حرف بزنی، درس های تاریخ، پاندای بزرگ و اژدهای کوچک، ، سه شنبه ها با موری، The Millionaire Fastlane 0 21